lig rütbe

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve **кãняẵмāймáяaślı** tarafından 27 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sen: Denizci
    Rütbenin hesabı şöyle gerçekleşiyor:
    ( EXP / 60000 + ELP / 30000 + BP / 10 )
    *
    ( Seviye + Lig )
    Toplam puan:
    1225129
    rütbe puanım bu baraküda ligindeyim manta ligine geçsem ne kadar bir artış olur bide 21 lw im 22 lw olsam rütbe atlarmıyım bir sonraki rütbe için 1593638 puan istiyor.
    cevaplar için tşk ederim .

2. yokmu bi bilgisi olan 2 sorum var rütbe puanım 1225129 manta ligine geçsem ne kadar olur rütbe puanım bir diğer sorum ise
    21 lw im 22 lw olsa rütbe atlarmıyım bir üst rütbe puanıda 1593638.

3. lig değiştirmenin rütbeye bi etkisi yok diye biliyorum ayrıca lwl atlamanında bi etkisi yokdiye biliyorum ordada yazdın gibi exp elit puan ve savaş puanın rütbede etkilidir

4. valla level etkili sanırım ben 15 levelim tp 92 yim ama adamlar 20 level oldugu için rütbesi benden fazla

5. oysaki tp olarak çok gerideler benden

6. yumi

yumi User

formülde seviye + lig çarpanı var. sonuçta en üst seviye ve en üst ligde olanların rütbe puanı elit puan tp ve bp si aynı olanlar arasında daha avantajlıdır.

7. yumi

yumi User

örneğin arkadaş baracuda ve 21 level arkadaşın ( EXP / 60000 + ELP / 30000 + BP / 10 ) değeri 1225129/24=51047
    manta ligine cıkınca rütbe puanı 51047 x 25 = 1276175 olur. aynı tp elp ve bp için.

cevap hespta var

8. Rütbe puanı değişkendir.Seviye ve lig atlamanın kesinlikle faydası olacaktır ama aradaki farkı kapatmaz diye düşünüyorum.

9. Ep kasmak tpden daha yararlı olur. Seviye lig ve BP oldukça etkili oluyor. Elinden geldiği kadar en üst seviyede tut bunları. Çabuk atlamak istiyosan başak haritası açıp vurabilirsin. Çok fazla rütbe puanı getiriyor.

10. teşekkürler cevaplar için

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.