Lig Ödülü Hakkında

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve devran_34_60 tarafından 15 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. lig bitmeden deniz anası 20. sıralamarda idim lig bitti rakip paralarından 2 adet verilmiş bilerek yapılıp oyuna para yatırmamızı mı istiyorsunuz amaç nedir? şurada oyun oynayalım diyip emek veriyoruz nedir hocam bunlar ?

2. kendi liginde 20. sırada olman önemli degil bütün severde sıralamaya girmen lazım oyuna para yatırsanda yatırmasanda oyun devam eder

3. hocam beni orda 20. sırada göstermesin o zaman yada bir mesaj atsınlar sıralamanız şu diye açıklansın ben oturup hesap yapıp one göre sıralama ayarladım kendime nerden bilecem o zaman ben bütün serverdaki puan durumunu nasıl kascam puanı akıllıca bi sistem yapsınlar o zaman

4. saçma geliyor artık yok obunla birleşsin yok bu bunla server birleştirip dursunlar millet botla bugla oynamanaya devam etsin oyunu devammm

5. Selam,

Herhangi bir teknik problem bulunmamaktadır. Eğer siz forumu ve paylaşılanları okusaydınız bu derece isyan etmenize gerek kalmayacaktı. Oyununa para yatırmamızımı istiyorsunuz diye bir isyanda bulunmuşşsunuz ve hemen ardından ben nereden bilecem bütün sunuculardaki puanı gibi birşey yazmışsınız. Buyurun sizinle paylaşıyorum.

Lig Paralarının Dağıtımı

Lig paraları tüm sunuculardaki lig sıralamanıza göre dağıtılır. Tüm sunuculardaki sıralamanızı görmek için sunucu ekranından tüm sunucuları seçiniz.

Hemen üstte gördüğünüz bu yazı lig sistemi geldiği zaman sayın @ArmageddoN tarıfından forumda duyurusu yapılmıştır. ( 4 kasım 2017)

konuyu detaylı şekilde BURADAN inceleyebilirsiniz.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.