lig garantileme var mı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ►Oρтιмιs◄™ tarafından 17 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. merhaba arkadaşlar ben misal son lihdeyım lig başlayalı 2 gun oldu ben sımdı ılk 10 veya 15 günde ligi tamamlayıp butun sartlarıda sağlayıp kalan 15 günde oyuna hıc gırmesem bıle lıge cıkarmıyım yada gırmeyınce lıg puanımın düşme ıhtımalı var mı cevabınız ıcın teşekkürler ıyı oyunlar..

2. Merhaba,

Lige girmeyince ligdeki diğer kişiler EP kasınca belki sıralama atlayamaya bilrisin üst lige çıkmak için ligde isminin sol tarafında yeşil bir ok olması lazım yeşil ok var ise güvenli limandan çıkabilirsin. Ama ordaki elit puan lig bitene kadar sıfırlanmaz. Sen geri girdiğinde biraz daha elit puan kasar ve üst lige çıkarsın.

3. yanı aktıf olmasan bıle kalır pekı bu ust lıge çıkan kışı sınırlaması yok degıl mı sartları sağlayan ve 1m puanını kasan herkes cıkabılır zaten ben sıralamaya onem vermıyorum sartları sağlayıp oyuna gırmeyecem maglum okullar açılıyor ve unv baslayacagım

4. Evet şartları sağlıyorsan çıkabilirsin ama ben 1 m tp olayının doğru olmadığını düşünüyorum.

5. neden oyle düşünüyorsun hata mı var yoksa gereksız bır uygulamamı olduğunu dusunuyorsun

6. Bkz..

Öncelikle her ligte en az 1 mil elit puan kasmalı ve ligde 7gün durmalısınız bundan sonra kenarında lig atlamak için işaret çıktığında güvenli limanlardan atlayabilirsiniz.

Üst lige çıkmak için oyuncuların yerine getirmesi gerekenler:
    • Oyuncuların belli temel sayıda elit puana ihtiyacı vardır
    • Mevcut ligde oyuncu belirli sayıda elit puan ihtiyacını toplamak zorundadır.
    • Oyuncu mevcut ligi içerisinde tüm oyuncularının %33'ün üzerinde olmalıdır.
    • Oyuncu mevcut liginin içerisinde en az 7 gün bulunmuş olmalıdır.
    Gerçek sayılar şunlardır:

Deniz anası :
    • Toplam ELP : 0
    • Sezon ELP : 1.000.000
    Deniz atı :
    • Toplam ELP : 5.000.000
    • Sezon ELP : 2.500.000
    Baraküda
    • Toplam ELP : 100.000.000
    • Sezon ELP : 5.000.000
    Manta
    • Toplam ELP : 500.000.000
    • Sezon ELP : 10.000.000

Örnek olarak ;

Bir oyuncu deniz atı liginden baraküda ligine çıkmak istiyorsa oyuncunun ihtiyacı olan toplam elit puan 100.000 000 ve 5 000 000 elit puanı deniz atı liginden elde etmelidir.

7. [​IMG]
    Örneğin bu resimdeki 2.529.360 olanda yeşil ok var 2.345.073 de yok bu ligde isen 1 milyon yetmeye bilir en alt ligde sanırım 1 milyon yeterli oluyor.

8. evet 1 milyon diyorsunuz o zaman resimde bir bakarmısınız onlarda neden üst lige çıkma yok ?

9. daha detaylı şekilde mesajı güncellemiş bulunmaktayım tekrar kontrol ediniz :)

10. Hele şükür eğer ben orada o mesajı o resimi atmasaydım üyeyi yanlış yönlendirecektiniz.Biraz Daha dikkat.

11. O kadar iyi biliyorsanız cevaplasaydınız gerekli düzenlemeyi zaten yapıyordum saygınızı bozmayın. :)

12. Ben saygımı bozmadım bildiğim kadarını cevapladım gemim hiç alt lige inmediği için ve bu konuyla ilgilenmediğim için emin olmadığım bilgiyi dağıtmadım.

13. Bizde zaten Bigpatron adminimizin paylaştığı konulardan alıntı yaparak cevaplıyoruz net bilgi paylaşıyoruz imalara dikkat edelim iyi geceler sevgilii arkadaşım :)

14. Mesajınız kendinize ait değilse link paylasımı veya alıntıdır diye not düşün isterseniz :) iyi akşamlar.

15. Tolga bey Teşekürler :)

16. Rica ederim.