LİG ATLAMA

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Diriliş1453 tarafından 15 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. lig atlayıp atlayamadığımızı nasıl öğreneceğiz ? lig atlama için yeterli puana sahiptim lig atlama yerine tıkladığımda ismimin yanında yeşil gösterge de vardı yukarı lige çıkabilmek için ama atlayamamışım nasıl oluyor öğrenebilir miyim ?

Son düzenlenen: 15 Mart 2016
  2. Atlayabilmem icin en son atladigindan 4 yada 5gun gecmesi gerekiyor ve bu atlamayi huvemli liman vasitasiyla yapıyorsun orda lig ile ilgili bolume tiklayop yapacaksin

3. güvenli liman vasıtası ile nasıl yapacagım ? ben şimdi atladıysam 4-5 gün sonra mı geçerim

4. Lig Atlama Sistemi Otomatik Olarak Olmuyor Arkadaşlar Aşağı Liglerden Yukarı Liglere Çıkmak İçin 5 Milyon Elit Puanı Ypmanız Lazım Onu Yaptıktan Sonra Limana Gidip Orda Lig Sistemine Giiriyorsunuz Sonra Üst Lige Çıkın Bölümünden Yapıyorsunuz Üst Lige Çıktıktan Sonra Elit Puan Sıfırdan Başlar

5. RAKİP PARALAR SIFIRLANIYOR MU ÜST LİGE ÇIKARSAK

6. Sıfırlanıyor Pranızı Kulanın Sonra Ya Aşağı Lige Yada Yukarı Lige Çıkın

7. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

Cevaplar icin cok tesekkur ederiz umarim yeterli olmustur konuyu kilitliyorum

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.