Lig % 33 lük kısım

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve tainmach tarafından 23 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. tainmach

tainmach User

15 m toplam ep ve 3.5 m ligin içinde ep kastım 8 gün oldu ligdeyiz tek şart % 33 lük kısma girmek deniz anası liginde toplam kac oyuncu var ve % 33 son sıra kacıncı sıra oluyor lütfen cevap alabilirmiyim yoksa lig atlama hala bozukmu ?

2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

Deniz anası :
    • Toplam ELP : 0
    • Sezon ELP : 1.000.000
    Deniz atı :
    • Toplam ELP : 5.000.000
    • Sezon ELP : 2.500.000
    bu lig puanlarını aşanların içerisinde ayrı ayrıyüzde 33 demektir.

3. Beylerbeyi sizden bir ricam olacaktı ben bu lig sistemini anlayamadım tam olarak 1 m epnin cok üstündeyim yani &33 ün üstünde sayılırım deniz anası liginde tr3 de 23. sırada 8 m üstünde ep var ama bugun güvenli limandan denedim yine ligim yükselmedi bu konu hakkında lütfen yardım alabilir miyim ligimi yükseltmem gerek cok ugrasmama ragmen olmuyor sistemde mi bi sorun var yoksa biz mi yanlıs yapıyoruz ?? Şimdiden teşekkür ederim kolay gelsin

4. tainmach

tainmach User

Beylerbeyi Benim Demek istedim % 33 lük dilime giren SON ADAM Lig sıralaması Genel sıralamaya baktımızda KAÇINCI SIRADA bana SIRA NUMARASI söylermisiniz ona göre o SIRAYA girmeye çalışalım

5. Scofield

Scofield User

Kardesım o bellı degıl bıraz karısık ve sacma bı sıstem anlaması guc.Sen soyle bir şey yap kafandan mesela sıralamaya bak 5 milyon puanlı kısı kacıncı sıradaysa onu hedef al kacıncı sıradaysa %33lüğünü bul gir .