LEVİATHAN-SUNBURST

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ѕєяєηιту tarafından 2 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. benden iyi alıyosun valla :D

кαƒкαѕкαятαLι bunu beğendi.

2. Nasıl kasılmayı hak ediyordur mesela şey mi siz inci kasacaksınız sonra 1-5 haritalarında gezecek o kasamayan arkadaşları sizin kasıpta aldığınız gülleler ile batırmak mı. Bu mu hak ettiğiniz ? Bırakın allah aşkına herkes bencil herkes kendisini düşünüyor. O gemilerle 2 gemi kesip tamir olduğunuza dua edin. Şükredin bu halinize

3. kardeşim sen neden bahsediyorsun ?? bencil olan sensin behemoth olanlar asagıya inmesine bende karşıyım..

sen yeni hesap açmışsın daha bişe yapmadan girmişsin ısıga kasmaya behemot olan adam 1-2 senesini ayırdı oyuna kim kasmayı hakediyor şimdi sen söyle ??

eninde sonunda sende behemoth olacaksın o zaman senide görrüz...

4. yapacak bişe yok kardeşim :S baksana ilgilenen yok . en azından sabit ödül konmalı npclere dpler sabit bunu kaçıncı kez söylüyorum bilmiyorum ama mantıksız bi istekde değil dışardan bakan biri için.

5. IŞIKTAN ŞİKAYETCİLERMİŞ KASILAMIYOLARMIŞ BUNU YAZDIM :)

Siz kasılamıyosanız behemt hiç kasılamıyo günde 30 ana gemi kesiyonuz biz 5 aldıgımız inci 5.6 bn inci cvarında kesap et bakıyım bndede var ışık gemisi 3 ay gemi benim bhmt gemimin seviyesine geldi ?

ARTIK Bİ ÇÖZÜM BULSUNLAR ŞUNA YA

ѕєяєηιту bunu beğendi.
  6. sekizincihayatın gönderisini niye beğendin kardeşim :D o behemotu savunmmuyorki :eek:kumadan beğendin herhalde bizden zannettin :D :D kafkaskartalı ?= :D

7. QASSİM0D0

QASSİM0D0 User

zaten artık 16 levelin altındakiler etkinlikten tasarım alamıycak bu yüzden level atlamaları gerekecek böyle olunca da 15 level olup da ışığa girenler artık giremiycekler ve ışığa girenler güçsüzler olcak ee güçsüzün de karşısına yüksek ödüllü birşey koymazsanız adamlar neden girsin? şu an herşey yerli yerinde bence hiçbir değişikliğe gerek yok.onlar belki sizden iyi kasılıyo ama tasarım alamıyolar sonuçta.

8. tasarımın karın doyurmasını isterdim ama malesef doyurmuyor kardeş fakat fikrine saygı duydum.

9. özkantr

özkantr User

bız tr1de ışık tılsımında bazen 15 dkda bır kesıyoruz. bır saatte 4 eder. :D ama gemım guclu degıl. ana gemıyı kesemiyorum. ana gemıyede bı ayar verseler cok ıyı olur. odulu cok dusuk. vudu topu full adamlar kesıyo. krıtık 48 50 k atıyolar. 30 luk topun varsa pazar ındırımın de olmalı kaar etmen ııcn. odul artmalı bu konuya da destek verın :D

serenıty senın bu dedıgın son etkınlıkte oldu. dıger etkınlıklerde ruh ıle satın alabıldık tasarımı. yanı yazdıklarında haksızsın kardesım. bıızm ışık gemılerımız 20lwl bır cok oyuncuya tur bındırır :).
    behemot harıtasına ufak bı ayar gerekmektedir. canlar 600 kya vuruşları da 3 kya dusmelı ve bız sıkmadan sıkmamalı.
    ışık tılsımına da dakıkada 20 gemı atılmalı

Son düzenlenen: 4 May 2014
  10. kardeşim ikimizde aynı düşüncedeyiz ben niye haksız oluyorumki??

ayrıca bundan sonra tasarımlar sadece behemot gemielri alacak ben demedim başkası dedi
    behemoth konusunda aynı fikirdeyiz neyin kafasındasın anlamadım :D aynı şeyleri savunuyoruz işte senle benim baştaki yazılarımı okumadınmı:D

11. Aynen etkinlik yönündende biz karlıyız bak o konuda taktir ediyorum :)

12. özkantr

özkantr User

serenıty başkasını okumuşum kusura bakma. tasarım konusunda QASSIMODO dedıgıne karsıyım :D. bu etkınlıkte bedavadan tasarım verıldı zaten hıcbır emek harcanmadan ustune guclu oyuncular bırazda kaar ettı o kadar. ustune tp kastılar. etkınlık boyunca 12 miliyar tp kasan var bıızm serwerde :). bundan sonrakı etkınlıklerde tasarımı gene karaborsaya koyarlar hersey yerlı yerıne oturur. olan behemotculara olur.
    dedıgım gıbı behemotta can 600 ka ya ınıp odul aynı kalmalı vuruşlar 3 k olmalı. onlar da ınsan nası ıncı kasacaklar di mi :) bız vurmadan da npcler sıkmamalı
    ışık tılsımında da dakıkada 20 sıstem atarsa hıcbır sorun kalmaz. npc aramak kadar sınır bozucu bısey yok

ѕєяєηιту bunu beğendi.
  13. bencede behemont tılsımına yeni bir düzenleme getirilmeli ya yeni tılsım çıkarılmalı yada gemilerin verilen ödülleri sabit olcak vede gemilerde degişiklik yapılmalı ışık tılsımında takılan adam 10 gemide bir tamir olurken behemonta bir adam 1 levi de tamir oluyor üstelik kasılanlar behemontakilerden üstün oluyor hatta sıralamaya giren oyuncular var vallaha ışıkta takılanlar herkese bin takıyor etkinlikte takılma ışıkta takıl daha karlı oluyor bence behemonta bir çözüm bulsunlar son gemiyi bile vurunca 2 bin gülle zor sıkıyorum sizce bu adil bir oyun tarzımı ?

XanTier bunu beğendi.
  14. anlatmak istediğim bu kardeşim :D

15. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

konu uzadıkça uzamış not alındı isteğiniz iletilecektir.