LEVİATHAN-SUNBURST

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ѕєяєηιту tarafından 2 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. bi karşılaştırma yapmak istedim adil bir şey olmadıgını düşündüm.

behemothta ve sunburst arasındaki tabiki fark olacak behemoth daha zor olacak tabiki bunlara göz atarsak

leviathan:

-darbe puanlarının 750k olması

-hepsinin yüksek menzilli olması

-hepsinin ateş etmesi(oyuncuların ateş etmediği halde)

-daha seri ve daha fazla hasarlı vurması

verilen ödülün ayarsız olması.

bence bu kadar zorluk yeterli verilen ödül miktarının ayarlanması gerekmektedir acil oLARAK...

4 TANE SUNBURST 800K DP Sİ VAR VERİLEN ÖDÜL EN AZ 1K İNCİ.

LEVİATHANLAR 750K DPSİ VAR AMA KESTİĞİMİZDE 550 İNCİ BİLE VERİYOR.

LEVİATHANLARI 2 TANE VURUP TAMİR OLUYORUZ SÜREKLİ.

VERİLEN ÖDÜL MİKTARI 1000 İNCİ OLMaLI ZATEN YETERİNCE ZORLUK VAR ÖDÜLÜ BARE TUTARLI VERİN.. LÜTFEN

AYRICA SABİTLENMELİ ÖDÜL ÇÜNKİ DARBE PUANLARI SABİT..

SAYGILAR..

Son düzenlenen: 4 May 2014
  2. behemonth ile ışık ğı karşılaştırmışsın behemonth takilerin zor olduğunu demişsin ve kazancın eşit olmasını demişsin bende sana şunu diyeyim behemonth a 16-20 lvl giriyor ışığa 1-15 lvl giriyor sence 1 lwl de giren oradaki npc leri rahat kestiğinimi sanıyorsun bu yazdığın bunu gösteriyor arasında bi fark olmalı onuda yapılmış bence sen parmaklarını burda yorma bana göre bu düşünce gereksiz ...
    saygılarımla

3. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

arkadaşa katılıyorum

4. özkantr

özkantr User

beylerbeyı admın burada acılan tılsım konularında zaten hep eksıklıkler soz konusu edıldı ama bır turlu dıkkate alınmadık.
    bunun dışında ışık tılsımında ıncı kasıyoruz ama 25 oyuncu oluyor dakıkada en az 20 npc atmalı kı npc aramamalıyız. npc sayısı da 40 ı geçmezse ayarsızlık olmaz aşırı npc bulunması gıbı.
    ya da harıtada toplam 20 npc olmalı kesılen her npc nın arkasından yenısı çıkmalı gıbı yenı bır sıstem gelmeli

5. özkantr

özkantr User

ben de katılıyorum. guclu oyuncuyla gucsuzun kazancı bır olamaz hıcbır zaman. ama aradaki fark cok fazla bı ayarlama gelebılır

6. kagan777

kagan777 User

ışığın çok karlı olduğunu düşünüyorsunuz ama 15 level olupta ışıkta kasılan çok bu yüzden ışığa her zaman belli kişiler giriyor bence asıl bu sorun düzeltilmeli bence 1-6 yada 5 de olabilir arasındakiler için yeni bir tılsım oluşturulmalı

7. kardeşim ben çok karlı dedimmi sana ? ben daha yeni behemoth olldum ısık gemisiydim 15 lwldim ordan gelen inci dişimizin kovugunu doldumuyordu buraya geldim en az 1k inci veriyor zannederek am baktım 750k lık gemiyi vurdum 550 inci verdi.

8. parmakları boşuna yoran sensin burda bende yeni behemoth oldum kazancın eşit olmasını istemedim ben

sen bi kere behemoth u görmemişsin konusuyorsun ordan ben iki haritayıda gördüğüm için yorum yapabiliyorum sen de gelince anlarsın.

1 lwl birisi ısıga giriyor bi sunburst vurup tamir oluyor diyelim aldıgı ıncı 200

16 lwl giriyor 1 levithan kesiyor ve tamir oluyor aldıgı inci 550

nolacak ?

leviathanllar 1 k inci verse bile gene ısıktakler daha karlı sen benim başta yazdıklarımı tam okumamışsın galiba sunburstların 2 katı hızında ve 3 katına yakın daha fazla hasar veriyorlar 2 haritayı görmeden konuşma bence ???

9. aynen dediğinize katılıyorum 1-6 lvl arasınada 1 harita yapılmalı onlar için ışık hattinden zor hele bide bizim gibi 15 lvl gemiler varken

10. eet doğru sen 2 haritayı gördün ben behemonth haritasını görmedim demi işte burda yalnış söyledin 2 tane 20 lvl gemi var abilerimin sence ben görmedimmi o haritayı bu 1
    2 . si ise kendi ağzınla dedin
    "
    1 lwl birisi ısıga giriyor bi sunburst vurup tamir oluyor diyelim aldıgı ıncı 200

16 lwl giriyor 1 levithan kesiyor ve tamir oluyor aldıgı inci 550"

sen bu yazdığını bi karşilaştır 2 gemide 1 tane kesip tamir oluyo aradaki inci farkına bak ayrıca şunuda düşün 16 lwl de hızlı tamirci vardır 1 lvl gemide o tamirciyi bulamazsın bunlarıda ekleyip düşün
    bu arada kardeşim yazımda sana karşı hakaret veyahudda aşşağılama varsa şimdiden özürdilerim affına sığınırım...
    saygılarımla

ѕєяєηιту bunu beğendi.
  11. serenity kardeş bence yanlış düşünüyorsun birincisi 1 lvl bir gemi ışık tılsımında kasılamaz daha güçlü gemiler batırıyorlar ikincisi ışık tılsımı filona göre karlı olur üçüncüsü bence verdigi inci türleri aynı durmalı canlarıda fakat verdigi hasar behomontta dusurulmeli biraz daha yavaş atmalı

ѕєяєηιту bunu beğendi.
  12. ya kardeşim burda haksız yok herkes haklı. 2 nizde haklısınız

1 lwl adam oyua yeni baslamıstır yeni emek vermeye başlamıştır.

fakat 16 lwl adam epey bi emek harcamıstır o yüzden kasılmayı hakediyordur behemotta benim demem o ki 4 sunburst 1k inci yapıyor dimi abi 800k canı var hadi 900 inci olsun

leviathanlar 750k canı var 540 inciye kadar düşüyor ödül diyorumki behemotta zaten

yeterince zorluk var npclerin menzili ve seri atışı var bunun dengelenmesi lazım

hadi verilen ödül sabit olsun 900 olsun veya Adrenalin kardeşin dediği gibi menzil ve seri atışlar ve canları azalsın inci miktarı aynı kalsın farketmez...

AMA BENCE EN İYİSİ 550K YA DÜŞÜRÜLSÜN CANI LEVİATHANLARIN BAŞKA HİÇ BİRŞEYDE DEĞİŞİKLİK OLMASIN RAZIYIZ.

bir gün behemoth olursanız daha iyi anlayacaksınız .

ama ne olursa olsun 2 haritadada npclerin darbe puanları sabit oldugundan verilen ödül miktarı sabit olmalı....

saygılar

Son düzenlenen: 2 May 2014
  13. behemoth daha zor ışıktakiler 5 ana gemi kesiyo biz 1 dp bi 500 olsa inciyi düşürseler iyi olurdu hani :)

GeneraLSmoker♛ATM ve CİKİCAN*2 bunu beğendi.
  14. güner55

güner55 User

behomontta gunde 1kez ana gemı çıkıyor tılsımda 30 kez fark bu

15. TR2 De öyle degil günde 6 adet kesyoduruz ama yetermi yetmez aşırı derecede zor bide her npc sıkıyo ışıktakiler sıkmadan sıkmıyor

16. özkantr

özkantr User

katılıyorum. behemottta gemıler bız sıkmadan bıze sıkmamalı ve vuruşları dusurulmelı. canları da 750 bınden 600 bıne ınerse tadından yınmez. :D ben ışık oyuncusuyum. belkı bazı ışık gemılerı 20 lwl olmayı dusunebılır :)

17. Aynen ışıkta baya bi yoğunluk var karlı oldugundan behemotta istediğimiz gibi olursa ışıktaki sayıyıda biraz olsun düşürürüz

GeneraLSmoker♛ATM ve CİKİCAN*2 bunu beğendi.
  18. Sonuna kadar katılıyorum

19. behemoth ayarlansa ışıktaki yoğunluk dengelenir 2 haritaya.. yetkililerden rica ediyoruz ilgilenmeleri lazım ivedilikle.

20. 2014-05-04 13:24:585635 inci aldın.5'635 İnci
    2014-05-04 13:24:5840574 TP (Tecrübe Puanı) aldın.

Bu ne dir ya :) gün 5 kez kesiyoruz

ѕєяєηιту bunu beğendi.