Level Farkı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve DADA$-TR[25] tarafından 12 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Oyuncuları birbirine saldırması durumunda level faktörünün önemli rol oynaması kanısındayım. yani 20 lvl bir gemi 7-8 lvl altına saldıramamalı veya saldırı alamamalı. aynı şekilde 2 lvlbir kişi 9-10 lvl birine saldıramamalı veya saldırı alamamalı. böylece herkesin lvline göre olan haritalarda gezinmesi sağlanır, ve yeni oyuncuların kazandırılması mümkün kılınır.

diye düşünüyorum...

2. XanTier

XanTier User

Fazla rahat olur oyun, korsanlık oyunu neticede.
    Ancak, bu batırma durumunu biraz olsun azaltacak adımlar atılırsa memnun oluruz.

3. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

kişisel görüşüm bu korsanlık oyunu ben saldıramaz alanlarının olmasına bile karşıyım

Ø.P.T.I.Μ.Ц.S™{B34} bunu beğendi.
  4. herşeyin temelinde bu bir rekabet oyunu. rekabet eşit düzeylerde olursa insanlar zevk alacaktır. o zaman şöyle bir yaptırım yapın;
    oyunun giriş sayfasındaki "ücretsiz korsanlık oyunu" yazısını kaldırın.
    üyelik için 100 euro para alın ve oyuncuya orta sınıf bir gemi verin (topları, yetenekleri, mürettebatı ile). oyuncu buna alarak korsanlık yapsın.
    bu safhadan sonra korsanlık oyunu olur.
    oyunun yeni oyuncular kazanmasının niçin bu kadar az olduğu hususunu incelerseniz benim fikrime benzer şeyler düşünebilirsiniz.

5. ..ROYAL..

..ROYAL.. User

beyler bu korsanlık oyunu kimse kimseyi bu oyunda zorla tutmuyo sonuçta herşey para parası olan oynar oynamak istemeyen oynamaz

6. hepimiz bu mantıkta düşüneceksek fikir havuzu ne için var. bence parası olan oynar diye kestirip atmaktansa bir fikir sunulabilir. zaten oyuna para yatırıyorum, fakat yeni arkadaşlarımı başlatıp beraber oynamak istiyorum.

7. KraL42

KraL42 User

Selam,

Çok Guzel bir Konuya deyinmişsiniz Fakat soyle bırşey var benım gemim 20 level Tr1 Oyuncusuyum Dusman alyansta 7 8 levellık gemıler var bız ada almaya veya savasa gırdıgımız zaman adamlar alt gemılerıne gırıp bızım toplanma kordınatımıza alt gemılerını getırıp bızı takıp edebılırler gorunmezlıkte oldugu gıbı ama gorunmezlık olmadan takıp etmelerı haksızlık olmazmı ? Sinir bozucu bırsey. ısık tılsımına getırdıklerı gıbı bı yer belırlıyorsun adamda acemı koruması var durmadan senı takıp edıyor hosuna gıdıer mı ? Yani Sonucta korsanlık oyunu Herkes bırbırını batırmalı He olmuyo dıyorsan yapılıcak 5 level sınırı 5 levelde kımse kımseye sıkamayacak bı ara yaptıkları gıbı fakat bu sefer 2,3,4,5 levellere haksızlık oluyor onlar kımseyı batıramıyor ve su da var artık 2,3,4,5,6 level olanlar kaldımı ? kaldıysada oyuncuların alt gemılerıdır.

8. Mantiksiz acemi korumasina bile karsiyim adam yanimda bekliyor npc kesiyorum acemisi var batiramiyom npcmi caliyor mantiklimi sence