Level Atlamama Problemi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve NightWish66 tarafından 3 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce?

1. Evet birazda ufak gemiler kasılsın ışıkta

oy sayısı 8
    72,7%
  2. Hayır, olmaz.

oy sayısı 3
    27,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bazı oyuncular 30lvl yerine akıllıp yapıp 15lvl kalıyor ve sabah girip ışıktan yüklü miktarda inci alıyor zaten botlar sunburst kesitiği için 1satten daha az süre dolmadan çıkıyor amertesu hatta akşamları admiral gibi oluyor kalabalıktan yani oyuncu sırf ışık için level atlamıyor

Eğer ışık değeri kalmazsa herkez level atlar, bende atlarım.

Şu karaborsa vudu topların 20lvl altına verilmemesi iyi fikir ama yetersiz bence ışık tılsımı PVE olmalı ve amertesu 1000 sunbursta bir çıkmalı bu sayede alt levellerde beklemenin bir anlamı kalmaz.

Sonuçta ışık tılsımında kimse kimseyi batıramıcak ve herkez girecek tabi sinir bozucu botlarda buda ışıkda kimseyi bırakmaz.(Gerçekten gelişime ihtiyacı olan hariç.)

2. Bence böyle olmalı ışık inci lazım olan kalsın ışık diğerleri üst levelere çıksın

3. TheBest™

TheBest™ User

Ben ışıkta kasamıyorum şuan, adam geliyor 100k atıp batırıyor. Saçma yani, orası küçük gemiler için değil mi? PVE olması şart bana göre artık.

4. sonikaz

sonikaz User

PVE olması bence bot olayını dahada arttırır, bot kullanan oyuncuların işine gelir diye düşünüyorum.1000 sistemde çıkması iyi bir fikir ancak onada oyuncuların karşı çıkma olasığılı var ama belli paketlerde level olması gayet iyi bir fikir olabilir.

5. Işıkta botları kimse batırmaz ana gemiye bile gelip sıkarlar çünkü yeri geliyor 15 20 bot oluyor hangi birine gülle yetiştircen 10 nunu batırarana kadar 4dü geri geliyor yani botu düşünürsek yandık normal oyuncu bottan çok batıyor ışıkta

Teşekkürler bu arada

Son düzenlenen: 17 Ağustos 2017
  6. sonikaz

sonikaz User

PVE yapmak yerine ışığın leveli düşürülebilir belki dediğim gibi pve konusuna ben çok olumlu bakamıyorum

7. Böyle bir oyunda sınırlama getirilmesi çok saçma olur onun yerine geliştirilmeli

Bide 14 15 olan güçsüz gemilerde var.

8. Somberlain

Somberlain User

--
    Botlara elle tarama gelmeden yapılacak her türlü hareket bizi zorlaştırıp botlara üflemicek. O yüzden önce onu çözmeleri lazım.

9. Adam TS de botu ışığa kurdum diyor ve ben gidip gemisini şikayet ediyorum supportun vermiş olduğu yanıt şu. Hesap ID'si Türk oyuncu ID'si değil dedi ve ban yemedi. Bunun açıklamasını yetkili birisi yapmalı. Durum böyle olunca da bu bot programını kimlerin çıkarttığı bariz ortada yani.

10. Dostlarım botu boşverin siz aşağıda yeni oyuna başlayıp ışıka giremeyen oyunculara odaklanın neden giremiyolar çünkü ışıktaki full gemiler botları batırmıyor ama o masum oyuncuyu hemen batırıyor, botlar hiç bir zaman bitmez onları boşverelim şu ışık PVE olsun diyelim

11. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam

Her ülkenin destek ekibi kendisine bağlı olduğu oyunculardan sorunludur. Nasılsa Fransız destek ekibi TR sunucularına girip işlem yapamıyorsa bizde bizim sorumluluğumuzda olmayan oyunculara işlem yapamayız.

Saygılar

NightWish66 bunu beğendi.
  12. PVE olursa eğer çok kalabalık olmaz mı ya herkes oraya yüklenecek çünkü. Bence şu şekilde olabilir. Hani kalelerde yeteneklerde geliştirme yapıyoruz ya onları seviyelerle ilişkilendirsinler. Misal veriyorum 2. seviyedeyken sadece belli kale bölümleri belli seviyeye kadar yükseltilsin ve seviyelendirmesi de gemi leveliyle ilişkili olsun. 15 leveldeki adam kalelerde full yapamasın. Full yapmak için levelinin artması gereksin. Böyle olunca çok güçlü gemiler haliyle ışıkta olamayacak. Yeteneklerde aynı şekilde olabilir. 5 leveldeki adamda 60 puan olmasın. 5 leveldeki kişi yetenek kısmında max 15 puan verebilsin (örnek olarak diyorum). Böyle kısıtlamalar getirince haliyle oyuncularda level arttırmak zorunda kalacak ve düşük seviye haritalarda kasılmaya çalışmayacaklardır. Hem de oyuna bir denge getirilmiş olur diye düşünüyorum. Level yükseltme görevinde de şu an örnek olarak diyorum hani nasıl 300.000 gülle 500 korsan diyorsa ''kalelerde minimum 10 puan'', ''yeteneklerde min. 8 puan'' olmalı gibi ibarelerde yer almalı.

Eğer böyle olursa güçlenmek isteyen oyuncu her şekilde seviyesini mecburen arttırmak zorunda olacaktır. Arttıramazsa asla güçlenemez ve aynı yerinde sayacaktır.

Bu şekilde de ışık tılsımında kimse savaşmaya cesaret edemez çünkü birçok kişi aynı seviyede olacak. Ve de bence 15 farklı ışık tılsımı kanalı olsun, 5 leveldeki adam ışığa girince o ışıktaki diğer gemilerde 5 level olsun ki çok savaş olmadan eşit şekilde gelişebilsinler (yani her seviyeye özgü ışık haritası).

13. Kalabalık olsun ihtiyacı olan durcak full kale full yetenek adam durmucak ihtiyacı varsa durucak gerçi taç mevzusundan dolayı bende level atlıcam veya satın alcam 220bin tacı bakalım amaç millete level atlattıtmak

14. atlas42

atlas42 User

Bence ışık 1-5 lvl, behemoth 5-15, 15-25 arasına bir şey sıkıştırıp aslan 25-30 olacak.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.