Level atladım ama görünmüyor

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Khan10 tarafından 21 Şubat 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Khan10

Khan10 User

Dün Gece Sınavı yaptım görev tamamlandı dedi fakat geceden beri görevler kısmında yeni görevler görünmüyor eski görevlerde yazmıyor tamamen boş orası ve hala levelim değişmemiş

BZKRT61MRT bunu beğendi.
  2. Sayın adminlere operatorlere sesleniyorum.Biz bu oyunu 4 seneden fazladır oynuyorum ve oyuna para yatırdım ve halende yatırmaya devam ediyorum ama bu oyun eskisi gibi zevk vermemeye başladı.Tamam anlıyorum yeni icatlar buluyorsunuz ve bu icatları bize sunuyorsunuz ama YETER artık oyunu iyice cıvıttınız oyun eskiden böyle değildi.Şu anda bile oyun %20 de takıldı bi zahmet şu olaya el atın.Anket yapın cadoc ların darbeleri hakkında böyle oyun olmaz tüm adalar değişken olmalı.Gemilerin hızını aldınız maşallah eskiden bin darbeyle bile daha hızlıydım şimdi tekeri patlamış araba gibi gidiyor.LÜTFEN ŞU OYUNU ESKİ HALİNE GETİRİN.

3. Khan10

Khan10 User

Cevap yok mu ?

4. Khan10

Khan10 User

en ufak bişeyde hemen banlamayı biliyorsunuz da burda bigündür olan bi soruna cevap veremiyorsunuz

5. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

supporta yazın.

6. yosef22

yosef22 User

Ben 2 gündür lwl atlayamıyorum sorunumu yazıyorumda daha bişey olmadı olucağıda malum :D

7. yosef22

yosef22 User

Sonunda aynı sorunu yaşayan birileri daha cıkmasına sevindim en azından tek basıma degilim Seviye atlamayan oyunuda ilk defa gördüm bi zevkim vardı oda iyice kaçtı

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.