LEGEND

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve cakma*korsan*28 tarafından 12 Temmuz 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Anlamadım, konuları neden siliyorsunuz ve kilitliyorsunuz. Böyle yaparsanız oyuncular nasıl isteklerini iletecekler. Sandık alıyorsun ne aldıgın belli dedil, npc kesiyorsun aynı ve bir uyarı gelmiyor. Oyuncular rahatsız ve buraya yazıyorlar. Hepside buraya yazmıyor, çok az oyuncu buradan şikayetini dile getiriyor. Sende kalkıp buradan yazılanları kilitliyor ya da silerim diye istekleri göz ardı ediyorsun. Bırakında oyuncular yanlışları söylesin de tepki ne kadar görelim.

VORSİ(§•ƒ) ve BK.58 bunu beğendi.
  2. -LegenD-

-LegenD- User

Ben sizi yazılanları daha iyi anlamanız adına birdaha okumaya davet ediyorum. Bakın bütün yazılarım da dedim ki, sizinleyim birlikteyiz birlikte savaşacağız, söyleyeceğiz hatta ilettim dedim. Bu kısımda arkadaşın birisi konu açtı ve o konu zaten duruyor. Sizler o konu başlığı altında yazabilirsiniz zaten. Ne oldu şimdi siz bu konuyu açınca? Düzeldi mi ? Benim işimi zorlaştırıyorsunuz. Ben benzer açılmış bir konu var ise forum kuralı gereği birleştirip kilitlemek ile yükümlüyüm. Ben yazma etme konuşma isyan etme demiyorum ki. İsyan edelim birlikte edelim. Fakat siz bana destek yerine köstek oluyorsunuz. Siz bilirsiniz. Konuyu kilitliyorum. Benzer konu var o başlık altından fikirlerinizi beyan edebilirsiniz.

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.