Legend

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve NODAMAGE tarafından 11 Temmuz 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. NODAMAGE

NODAMAGE User

Az önce bir konunun altında bizim hakkımızı savunmanız bizi temsil etmeniz gerekirken şöyle bir yazı paylaştınız:

" Size kaç defa daha söylemem gerekecek? Bu oyunda bir tek siz yoksunuz. Yabancı oyuncularda var. Bu arada bu güncellemeyi ben yapmadım. Öyle bir yazmışsınız ki, sanki bütün herşeyi biz yapmışız gibi. Konuyu iletiyorum. Bu konu hakkında daha fazla konu açmanıza gerek yok. Gerekli yerlere ilettim. "

Çok afedersiniz de bu oyunu sadece yabancılarda oynamıyorlar. Böyle bir oylama ne yapıldı ne müşteriye sunuldu. Biz Türk oyuncularda bu oyuna para yatırıp Bigpointin müşterisi oluyoruz. Bura da hakkımızı savunmaya çalışıyoruz sizin bize kullandığınız usluba bakınız. Siz Turk supportu olarak bizi temsil ediyorsunuz. Ben mi yanlış biliyorum yoksa biz Türk'ler oyunu oynayıp Bigpointe para kazandırmıyormuyuz (Yani Müşteri değil miyiz ?)

Bizleri Adam yerine koymayan Uslubunuzu düzeltmenizi ve temsil ettiğiniz Türk'lüğe karşı sorumluluğunuza dikkat etmenizi tavsiye ederim. Saygılarımla...

BK.58 bunu beğendi.
  2. BK.58

BK.58 User

düşüncelerinizde haklısınız ama bilmemiz gereken @legend in yani bizlerin görüş ve önerilerini ne kadar dikkate alıyorlar. Bence umurlarında değil. şirket olduğu için para odaklılar bunun sonucu olarak Türk oyuncu sayısının azaldığı çok net görülüyor. yakında Türk kalmaz ayrıca inovasyon yok oyunda 20 yıldır. hayırlısı

3. NODAMAGE

NODAMAGE User

Benim stem ettiğim şey Legend degil,
    Ben oyunu günde aktif olarak bot olarak değil minimum 4 max 10 saat kadar oynuyorum. Forumda da her konuyu inceler bakarım.
    Hiç bir yerde istek ve öneri yada bir oylama görmedim.
    Yabancı forumda birisi bir fikir atıp ortaya böyle bir şey yapalım dendiğinde sonra Support toplantısında onaylanıpta bize sunulmamalı. Genel bir oylama başlatırsınız tüm oyuncuların tüm serverlarda ki herkesin katılabildiği böyle büyük değişiklikler için bence yapılması gereken böyle olmalıdır. Oylama sonucuna göre hareket edilip demokrasi korunarak değiştirilip geliştirilmeli. Sonuçta bu oyunu oynayan herkes müşteridir. Müşteriyi memnun etmek için Müşteriye fikri sorulmalı bunda anormal bir olay yok. Madem çok iletmeyi seviyorsunuz Sayın Supportum lütfen bu oylama işinide iletin. Teşekkür ederim, tekrardan Saygılarımla..

BK.58 bunu beğendi.
  4. -LegenD-

-LegenD- User

Bende bana karşı düzgün üslup ile yaklaşılmasını tavsiye ederim. Çünkü kendimi açıkladım. Öyle bir yazıyorlar ki, sanki güncellemeyi ben yaptım. Tamam diyorum konuyu ilettim diyorum. Fakat anlaşılmıyor.

5. -LegenD-

-LegenD- User

Support toplantısı diye birşey yok. Ben diyorum ki başka oyuncular da öneri yaptılar. Toplantıda buna değinildi. Şirket toplantısında. Bu henüz yeni gelen birşey. Belki düzelecek belki iptal olacak belki geliştirilecek. Nedir bu saldırı sebebi ben anlamıyorum. Ben diyorum ki ben ilettim. Daha açık nasıl yazabilirim ?

6. NODAMAGE

NODAMAGE User

Teşekkür ederim. Size kızdığımız bir konu yok sadece sanırım kendimizi derdimizi sorunumuzu size tam anlatamıyoruz gibi hissettirdiğinizden olsa gerek. Tekrar teşekkürler. Saygılarımla..

7. Oyun yabancı yapımı yabancıların istekleri dikkate alınıyor trdeki fikir havuzuna bişey yazsak yandaş troller alakasız şekilde seni küçük düşürmeye çalışıyor her şeyi geçtin türk forumu yetkilisi bile sizi azarlıyor tehdit ediyor adaletsizlikler biyana iyiki yapmışlar bu oyunun çakmasını bu oyunun çokdan trde bitmesi gerekirdi şuan zaten sevilmeyen ve istenmeyen oyuncular oynuyordur düşüncem normal insan da kalmadı bu yorumu yapmayada gerek yokmuş ama ne olduklarını dışardan göremiyorlar yardımcıda olmaz bu yazı onlara ama kalanlarda terk etsin bu oyunu yabancı lara hizmet edilsin sizin verdiğiniz para değil çünkü

BK.58 bunu beğendi.
  8. -LegenD-

-LegenD- User

Bana kızacağınız bir konu zaten olamaz çünkü güncellemeyi ben yapmadım . Yanınızdayım diyorum hala saldırı yapıyorsunuz.

9. NODAMAGE

NODAMAGE User

15 yıllık oyuncuyum, benim bildiğim bu oyunu bu hale bu seviyelere böylesine getiren Türk oyunculardır. Türk oyuncular olmasaydı Bigpointin batan kapattığı bir kaç oyunun arasında yer alırdı Seafight. Size diyeceklerim bu kadar.

BK.58 bunu beğendi.
  10. -LegenD-

-LegenD- User

Ben ne zaman azarladım sayın kürşat ? Diyorum ki ilettim. Konuyu ilettim. Türkçe konuşuyorum. Hala farklı şeyler yazıyor insanlar. Neyse ne artık. Ben üzerime düşeni yaptım.

11. -LegenD-

-LegenD- User

Bu benim düşüneceğim bir konu değil. Şirket düşünsün. Benimde söyleyeceklerim bu kadar.

Saygılar.

BK.58 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.