Legend Admin

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Kral*-* tarafından 31 Ağustos 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kral*-*

Kral*-* User

acaba bokorda 1 sorunmu var sadece 1 yıldırım topu geldi ve seyir defterinde de oda gorunmuyor 1 yıldırım aldın diye ki öyle bile olsa bokorda 1 top veren bir ödül sistemi yok

https://hizliresim.com/l3bdh5p
    https://hizliresim.com/bs1sw1r
    Selam,

Ödül alamamışşsınız. Bokor atarken çıkmış o hediye size.

Saygılarımla.

ben bokoru atalı uzun zaman oldu ayrıca o topun gelmesi için 100 den fazla bokor atmam gerekki onuda atmadım ayrıca hadi öyle oldu varsayalım seyir defterinde neden gorunmuyor bu konuyu lütfen iletir misiniz bence bokorda bi sorun olmalı yada bazı hesaplarda ?

2. -LegenD-

-LegenD- User

Niye ? Neden 100'den fazla bokor? tek atmaya çıkamaz mı? Siz bir hata olduğunu düşünüyorsanız buraya değil, destek ekibine yazacaksınız zira hesabınızın inceleme yetkisi onlarda. Ben buradan yardımcı olamam.

Saygılar.

3. Kral*-*

Kral*-* User

Niye ? Neden 100'den fazla bokor? tek atmaya çıkamaz mı? Siz bir hata olduğunu düşünüyorsanız buraya değil, destek ekibine yazacaksınız zira hesabınızın inceleme yetkisi onlarda. Ben buradan yardımcı olamam.

tek atmaya çıkmıyor bokor kutularını atarken aşama ödülleri var yıldırım topunun çıkması için önce o aşamanın istedigi kadar bokor atmanız gerek.
    bokor sonuçta elbette tek atmayada çıkar ben bokor neden çıkmamış demedim.
    diğer hususa gelecek olursak sizin dediniz gibi vermiş olsa ben bugun atmadım zaten bokoru ayrıca seyir defterindedede gorunmuyor herneyse umarım anlatabilmişimdir supporta yazdım ilgilenirler inşallah

4. -LegenD-

-LegenD- User

Şuan da daha açık oldu. Destek ekibi hesabınızı inceleyecektir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.