Legba Yolu Denizin Hediyesi Yeteneği Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve mesut1438 tarafından 17 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. mesut1438

mesut1438 User

herkese iyi oyunlar Denizin hediyesi
    Açıklama:
    Bu kabiliyete harcayacağın bir Yetenek-Puanı sayesinde, denizlerin hazinesinden daha fazla alabilirsin (hazine sandıkları). Hazine kasalarında elde ettiğin ganimetler bazı istisnalar haricinde artacaktır.
    • 1 Yetenek-Puanı karşılığında, hazine sandıklarından alacakların % 4 artar.
    • 2 Yetenek-Puanı karşılığında, hazine sandıklarından alacakların % 8 artar.
    • 3 Yetenek-Puanı karşılığında, hazine sandıklarından alacakların % 12 artar.
    • 4 Yetenek-Puanı karşılığında, hazine sandıklarından alacakların % 16 artar.
    • 5 Yetenek-Puanı karşılığında, hazine sandıklarından alacakların % 25 artar.
    bu hazine sandıkları dediği anahtar ile açtığımız mı cevaplarınız için çok teşekkür ederim

2. evet anahtar ile açılan bütün sandıklarda geçerlidir.(etkinlik yada normal)

3. mesut1438

mesut1438 User

kesin biliyor musunuz ona göre yeteneğimi değiştireceğim

4. 10 yıllık bir oyuncu olarak kesin biliyorum. diyebilirim :D iyi oyunlar

5. birde böyle soruları genel sorulara sormanız gerekir. bilgilendirme yapayım dedim :D

6. mesut1438

mesut1438 User

tamam çok teşekkür ettim

7. rica eder iyi oyunlar dilerim.

8. Selam,

Evet. Hazine sandıkları dediği anahtar ile açılan sandıklardan bahsediyor:)
    Ayrıca konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.