Laptop

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Bursaspor tarafından 25 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bursaspor

Bursaspor User

Merhaba arkadaşlar laptop almayı düşünüyorum.Seafight oynayacağım bunun için ne tür leptoplar önerirsiniz(Yani markası işlemcisi ekran kartı gibisinden).Birde 2-3 gemi birden açabilecek kadar iyi olsun 2500 tl civarı bir bilgisayar olsun.Siz bana bilgisayarın modelini yazın ben internetten bakarım.
    Yardımlarınız İçin şimdiden teşekkür ederim.

2. ARΞS

ARΞS User

Dell Alienware M18X canavar gibi 32 gb bellek var tabili fiyatıda tuzlu 2500 dolaran başlıyor .

3. Ozi

Ozi User

laptop alman şart değilse 1000 liraya güzel bi sistem toplayabilirsin dostum sistemi şişirmene gerek yok 8gb ve 32gb bellegin performansını sen kullandıgın programlarla oyunlarla anlayamazsın zaten

4. -Kekum-

-Kekum- User

sahibinden sitesinden 300 tlye aldım sadece seafight oynamak için. 1 gb ram 500mb ekran kartı var eski model. ama hiç kasmıyo 200-300 lük bişey işini görür bence.

5. Dell 7337 , lenovo z510 alabilirsin bunlarda gt750m , ve gt740m(64 bit) bulunmakta , günümüz bütün oyunlarını oynarsın

6. ANK83

ANK83 User

arkadaşım çok fazla bir üçret vermene gerek yok ben yıllardır leptaptan oynuyorum ve oldukca hızlı parana yazık