Lanetli sürüm

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve 80merkez tarafından 30 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 80merkez

80merkez User

arkadaşlar oyuk 23 bin vuruyorum. gemi yavaş. Caspiyo'yu almam için bana taktik verir misiniz? , haritada önce ladonu kesmem gerektiği dışında?

2. Maalesef başka bir taktik yok. Dolaştıra dolaştıra vurmanız gerekiyor. Şimşek ateşi atıp yavaslatabilirsiniz

3. 80merkez

80merkez User

anladım sağolun.. birde ilk ladona gittiğimde keto'da mı geliyor ?

4. evet seni takip eder yanılmıyorsam ikisi beraber vurunca 50kdan fazla can götürüyolar

5. 80merkez

80merkez User

desenize Caspiyo hayal oldu.. sağolun.

6. Loselli

Loselli User

Bence Hayal deyil . ilk girdigimde Keto nun Canini 200 bine kadar dusur sonra atesi ketodan kes ve bi köseye cek sonra ordan uzaklas Şansli isen hemen takip edmez ve ladonu rahat rahat kesersin .tavsiyem biraz Konfeti gullesi yapman ve Ladonu çift vurmani saglayan cember oldugunda Konfeti ile sıkman olur . Arada Keto gelirse dikkat et bida haritanin baska kosesine birakman gerekebilir. 23 bin az deil bence ugras bu tasarim iyi bir tasarim . Azmin sonu zaferdir. :) Rast gele.

7. OutLaw_07

OutLaw_07 User

hızın 560 ise bence uğraşma.çıkar şifacıyı sabaha kadar oyuk at en küçük tasarımı al

8. Tragula

Tragula User

Niye uğraşmıyacakmışki benim hızımda 560 civarlarında 1 yada 1.5 saatte oyuk atarak en büyüğünü aldım.Gemide oyukla 24 k vuruyor.

Kardeş sen ketoyu dolaştıra dolaştıra kes canı çok az kalınca o takılıyor kafasına göre sonra ladonu kes sonra git ketoyu patlat.Ladona fazla vurmak için cheliyi batır içine girip halkadan kes.Sürekli atıyor cheliyi onu patlat fazla vur.