LAG

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve KöTü~KeNaN tarafından 2 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selam oyunda aşırı lag var şu an sistemi az kişi kesiyoruz ama her atış yapdıgımızda oyun donuyor 10 sn geliyor atış atıyoruz gidiyor

2. Herkeste öyle dostum bendede oyun dondu f5 çerezleri temizleme vs. şeyler işe yaramıyor.

3. oyuna reset atılabilirmi acaba ?

4. Sabah resetinden önce sanmıyorum ancak atılabilir.

5. mavigece76

mavigece76 User

oyunda bot taraması varmış galiba onun için
    kasıo diolar

6. şu oyunun geldiği noktaya bakın lütfen ya

7. bot taraması değil filo bağışındaki hata düzeltiliyor inciler geri veriliyor muhtemelen

8. Ne lagından bahsediyorsunuz oyunda kasma falan yok. Bildiğin pert oldu komple:)

9. Herkezde Aynı Sorun Varsa Sıkıntı Yk Turkceell Wınn Kulanıyorum Neredeyse Tutup Kıracaktım

10. Oyunculara hiçbir bilgi verilmeden,online sayısının az olduğu düşünülerekten yapılan bir çalışma yada çalışmalar nedeniyle bize etki eden bir olay,gece olmasından yararlanılıyor.Buna hakkın yok seafight!

11. kaptan-01

kaptan-01 User

Diğer serverlerde herhangi bir sorun olmadığı sadece bu serverde sorun olduğu konusunda bazı bilgiler var. Bu gerçekten üzücü bir durum. Ya türkiye adminlerinde diğer server yetkilileri kadar yetki yok yada ortda büyük bir ilgisizlik var. Nerden baksanız olumsuz bir durum. Umarım bu gelişen olumsuzluğun bir telafisi olur. Etkinlik zaten 1 gün geç başladı ve subat ayı dolayısı ile bir gün erken bitecek. Birde üzerine bu üzücü durum. Süre uzatarak bu olumsuz durumların telafisi bu oyuncuların hakkı.

12. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Hayret ediyorum serverda lag olması ile bizim yetkilerimiz arasında nasıl bir bağlam kurdunuz? Geçtiğimiz günlerde sizler oyunda iken bazı global serverlar sabaha kadar oyuna giremedi. Serverlara müdehale sadece programcılar tarafından yapılabilir bunun ne Türk admin nede yabancı admin olmakla bir alakası yoktur. Evet etkinlik süresinin uzatılması önerisi yapabiliriz ancak sizin gibi her fırsatta bizi suçlayan veya suçlamaya çalışan oyuncular olduğu sürece yapmayacağız nasıl olsa ne yapsak size yaranamıyoruz..

*Merciless* bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.