Lag Yüzünden Yapılamayan Sınav

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -ŞARAPÇI-61 tarafından 13 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bugün saat 20.50 gibi imperio çıkardım sabahtan beri 2 milyon elit gülle attım imperio çıkınca oyunda lag oluştu ne oldu ne bitti anlamadan gemi hareket etmiyo sıkmıyo kimsede oyun bi geldi gemi patlamış kimde kaldığı belli değil belkide ne olduğu belli değil bunun bi telafisi olmak zorunda yazıktır insanların emeğine belkide lag gelmese ben son atış yapıcamtım yada filomdan bi arkadaşım yapıcaktı ama bi lag geldi gitti herşey
    Şimdide leon haritasına girdik oyun o akdar kötü ki ne bişey vurabiliyosun ne bişey yapabiliyosun F5 atsan gidicek tılsım zaten sınav aktif tılsım görevi yapamıyoruz nerden baksan tutarsızlk var bu işte
    bu işe bir çözüm yaratın lütfen artık can sıkıcı bi hal almada başladı ...

2. beatdovne

beatdovne User

Forum modlarının yapacakları birşey olduğunu düşünmüyorum oyuzden supporta yönlendirirler supportda büyük ihtimal üstüne bildirir telafi olurmu bilmem bu hata uzun süredir var fakat yeni yaygınlaştı umarız bi kod falan :)

3. ben kod felan istemiyorum ki hacı benim derdim sınav ilk gün 26 oldum o günden beri 12 milyon elit attım hala 27 olucam kaç gündür oyundan soğudum şu sınav yüzünden

4. beatdovne

beatdovne User

Sınavını verceklerini düşünmüyorum bence çok umutlanma derim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.