L.O.K (lord of karpat) Change

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Sanane_Halil tarafından 30 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. aynen katılıyorum ayrıca yetenek 70 e çıktı kristal etkinliği olarak özgürlük var 3 kristal 2500 inci şaka gibi bari bi etkinlik yapın tam olsun çoğu oyuncu fullesin bari bu ne paran varsa fulsün yoksa fulleyemessin yani emek boşa bu oyunda neyse hayırlısı olsun ne dim:)))))))

2. şimdi ticari zeka arkadaşım

1. herkes taşları 20 yapmak zorunda değil benimki 19 olur senin ki 15 başkası 20 herkes eşit olunca anlam ne olucak bu oyun hırs üzerine kurulu birileri birisinden daha iyi olmak için para harcar herkes eşit olucaksa manası kalmaz
    2. bence server birleşimi fiyasko değil aksine mantıklı hareket ancak etkinlik konusu iyileştirilmeli daha çok oyuncu daha çok npc olmalı daha çok darbe inci olmalı tatmin etmeli doyurmalı aynı zamanda 4. madddenin cevabı oldu bu
    3. banlanan gemiler açılmamalı açılırsa ceza ürkütücü olmaz botlar artar ve ben bot istemiyorum açılıcaksa seafight program dağıtsn bizde bota koyalım ticari zeka arkdaşım hal durum bu

3. ahmet_53

ahmet_53 User

@filinta_34_caz kardeş ben yeni oyuncuyum öğrenciyim üni 1.sinif paramedik okuyorum her neyse diyeceğim şu ki kullanmadiğin fazla gemin varsa oynamam için verebilir misin ? :) kullanici adi ve şifreyi değiştirmeni istemiyorum sadece oynayip eğlenebileceğim gemi varsa sevinirim.

Bu arada yazdiklarinda sonuna kdr haklisin. Ben yeni oyuncu olarak oyunda gelişebileceğim hiç bir etkinlik göremedim. Oyundan soğuttular
    ahmetbogday@ gmail ulaşabilirsin

4. abuzer

abuzer User

sonuna kadar her kelimesine katılıyorum herkes fikrini söylesin neler istediğimizi ve neler beklediğimizi en iyi şekilde aktarmış sonuna kadar destekkkk:)

5. Kuantum

Kuantum Guest

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.