Kutu Sıralaması?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve !ntikam-KGT tarafından 20 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bugünkü kutu sıralaması daha yeni sıfırlanmışki ☼.TRAGULAA.ЦŁЦ.☼ nickli oyuncu birden 350 puandan 1056 puana atlayarak 1. oldu. Benim atladığım bilmediğim bir konumu var kutu olayında yoksa bir açıkmı var?[​IMG]

2. Tragula

Tragula User

Millete iftira atmadan önce bir kere daha düşünün.Oyundaki bir hatadan dolayı kutuyu tuttuğunuz ilk saat 3 saat olarak gözükmektedir ve sadece yazım hatasıdır ayriyeten sıralamaya da hiç bir etkisi yoktur.Açık olsa emin olun sizden önce ben söylerdim.Orada kalan süre 21 saat 15 dakika yani 2 saat 45 dakika geçmiş o sürede 1056 puan yapılabilir 30 dakikada bir kutu 360 puan vermektedir.

3. Bir hata olduğunu sende söyledin o hatanın düzeltilmesi için yazdım buraya

4. Tragula

Tragula User

Sadece bir yazım hatası ekstra hiçbir etkisi olmayan bir hata.

5. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Kutuyu bırakmadığı sürece topladığı puanlar direk sıralamaya yansımıyor. Yani birden atlama siz konusu değil ve uzun süre kutuyu tutmuş oyuncu.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.