KURU KAFA

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve GAYRET tarafından 16 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. GAYRET

GAYRET User

Oyunda birçok sıralama var TP, BP, EP, özel harita sıralamaları, Darbe yok etme sıralamaları vb...

bence kuru kafa bu sıralamaların hepsine bakılarak yeniden düzenlenmeli ve altın, gümüş ve bronz kuru kafa 1-2-3 sıradaki oyunculara verilmeli ve bu rütbelere sahip kişilere avantaj sağlayacak rütbe ödülü verilmeli, şimdi TP sıralamasına bakıyorsunuz zincirli gülle amiralle topu ile 24 saat tp kasan oyunla alakası olmayan bir sıralama çeşidi, BP sıralaması zaten allaha emanet 5 aydır 312. 500 puanda bekliyorum. Ben diyorum ki genel bir sıralama yapılsın rütbe buna göre yeniden hesaplansın, geminin tek bir özelliğine bakılarak değil ve bu bakılan özellikte gerçekten çok basit bir özellik buna göre rütbe hesabı oyunu çok sıkıcı bir hale getiriyor. Özel harita sıralaması var, BP sıralaması var, oyuncu- npc batırma sıralamaları var, bütün sıralamalar değerlendirilerek rütbelerin buna göre hesaplanması gerekiyor.

2. -onur824-

-onur824- User

olabilir ama farklı bir rütbe çeşidi olsun.oyundaki rütbelerin değişmesine GEREK YOK.