Kurabiyeler neye dönüşecek

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve FíRê§pé³Ð[ÐîþLø]⋆53⋆ tarafından 2 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Elimizdeki kurabiyeler neye dönüşecek veya gülleye dönecesekse oranları ne olacak.Ne zamana açıklanır acaba ?

2. -gececi27-

-gececi27- User

kurabiye adam karşılığında ne verilecek bilgisi olan varmı

3. -gececi27-

-gececi27- User

elimizde kalan kurabiye adam karşılığında ne verilecek bilgisi olan var mı

4. recvol

recvol User

etkinlik npc leri haritalardan kalkınnca açıklanır herhalde

5. Selam,

Bilgisini almadık alınca açıklayacağız.

İyi Oyunlar

6. eyer satın almassak bşe ne gelir ne verilir ....iyi günler.....

7. VE ORDA BİL Gİ VERİLİCEK DEMİŞSİNİZ FAKAT BU GÜN ETKİNLİK BİTTİ ORDA CEVAP YAZMAYINCA Bİ KONUDAB BEN AÇAYIM DEDİM NE ZAMAN BİLGİ VERLİCEK DEYİCEK BİŞEY YOKSA HARCIYM GÜLLEYSE HARCAMIYCAM (MSJ KİTLEMEYİN SÜREKLÜ LÜTFEN) KOLAY GELSİN..........

8. Konu başlığınızı sağ üst köşedeki Konu Araçları'ndan Türkçemize uygun bir şekilde küçük harflerle düzenleyiniz, büyük harfleri kullanmak bağırmak anlamına gelmektedir.

Karaborsa 5 Ocakta kapanmakta. 5 ocağa kadar kurabiye ve bastonlarınız dönüşmeyecek. 5 Ocaktan önce, karaborsa kapanmadan önce bize gelecek bilgiyi sizle paylaşacağız, bu sayede kurabiye ve bastonların neye dönüşeceğini öğrenmiş olacaksınız karaborsa kapanmadan.

İyi Oyunlar

9. Ne zaman normal anahtara dönüştürülecek?

10. capt

capt User

11. Bu doğrumu yanlışlıkmı var ?

12. Antalyalı

Antalyalı User

ben bastonda hata olduığunu düşünüyorum 1 şekere 1000 buzlu güllemi vericek yoksa yazım hatasımı

13. Seafight diğer forumlarından araştırdım FR forumunda gördüm yani 1 e 100 veriyor şeker de kurabiyede

14. cenaze13

cenaze13 User

Gerçekten forumda yazılan doğrumu. 5 bin kurabiyesi alan 5bin cephanemi alacak. 5 bin cephane 2.500 inciydi. 5 bin kurabiyeyi kasmak milyonlarca kar cephanesi ediyorken. Bunda bir yanlışlık olmasın

15. Hyper-Cube

Hyper-Cube User

aynen doğrumu acaba ? 1200 baston şekeri 1m200k buz güllesine dönüşücekse 20 tl ye 1m200k buz güllesi elde edebiliyoruz demek ? doğrumu ona göre alım yapıcam yanlışlık vs. yoksa

16. vb fırfırlı kek, lolipop, yerini yapılacaktır 6 Ocak 2017 aşağıdaki gibi ve değiştirilecektir:
    • Gingerbread 1: 100 Kar mühimmat
    • 1 Lollipop: 100 Buz mühimmat
    • Anahtar Eylem 1: gemisine 1 tuşuna
    • Eski blazon 1: 1 altın
    • Büyülü kret 1: 1 altın
    slovenya forumundan çeviri

17. Bigpatronun yapmış olduğu duyuruda çeviri hatası mı var acaba ? Her 1 kurabiye adama 1 kar cephanesi ve her 1 baston şekere 1000 buz güllesi verilecek yazmış. Bu rakamlar doğru mudur ? Ayrıca buz güllesi hangisi ? Buzlu cephane mi ? Yoksa buz yanığı cephanesi mi ?

18. Selam,

Gönderideki rakamlar düzeltildi tekrar kontrol ediniz.

İyi Oyunlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.