kupon kodu kurabiye adam

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve L|E|G|E|N|D tarafından 24 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. s.a
    bugün kupon kullana 100 kurabiye adam veren 100GINGER kodunu yazdım kodu başarılı bir şekilde kulandınız yazısı geldi ancak kurabiye adamlarım hala gelmedi id'imle supporta yazalı neredeyse 2 saat oluyor bi cevap verin napmam lazım.

2. ewet sayın admın cevabınızı bekliyoruz aynı sorun bi kaç arkadaşımızdada var bnde 3 tane çar var supporta yazdım 3 u nedede gelmedı kurabıyeler diyosunuz kı giriş çıkış yapın herşeyı yapıyoruz tam 2 saat oldu sonuç yok!!

3. pc yi kapattım açtım format atıyordum zor tuttum kendimi :) yinede gelmedi

4. arkadaşım adamlar hem sana hediye veriyor hemde sen sitem ediyorsun sabret biraz etkinliktir olur böle şeyleri seafight ekibinede biraz zaman tanıyın adamlar birtek bununla uğraşmıyorlarki

5. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

sa

ben denedim sorun olmadığını gördüm şikayetiniz devam ediyorsa supporta yazınız..

yAkubiS bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.