Kupa - Kayıp Hazineler(Armoni Lavtası)

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve »»ยltгครlคภ««.яє∂ tarafından 6 Haziran 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle Merhabalar,

Daha önceden yapılması mümkün olmayan kupa görevleri vardı ve bunların çoğunda çok geç olmasına rağmen düzenlemeler yapılmış.O kadar geç ki çözüm bulmaları beni sevindirmedi bile.

Şu an tüm kupa görevlerine baktığımda içlerinden bir tanesi halen bu kategoride.

Başlıkta belirtmiş olduğum Armoni Lavtası görevi 7.000 adet Asklepios yeteneği veya Asklepios'un Dokunnuşu kullan diyor.

İtemin bekleme süresi 5 dk olduğuna göre ve bu darbesi düşmüş bir oyuncuya atılması gerektiği için her 5 dk dolduğunda bu item öyle direk kullanılamaz onu da geçtim bir görev için sürekli 5 dk da bir birine saldırıp asklepios kullanmak da oyun oynayan oyuncu için bir zevk değil işkence olur.

Günde 2 saat ortalama oynayan biri bu görevi düzenli olarak ilerletmek istese gerçekçi olarak 15 tane kullanabilir.Max 24 ama unutabilir rakip denk gelmez etkinlikde sistem kesiyor olabillir.

Günde 15 tane kullansa 467 günde yani 1.5 yılda bitirebilir.

Ben merak ettim ve yapay zekaya bir oyunda bu görevin aynısının olduğunu ve bu konuda düşüncesini sordum.

Bu tarz, çok uzun vadeli ve sıkıcı görevler oyunculara iki şekilde etki eder:
    1️⃣ Moral kırıcı ve sıkıcı
    • Görev tekrar eden, keyif vermeyen bir döngüye sahip: rakip arayıp can düşürmek, item kullanmak, bekleme süresini geçirmek…
    • Oyunda zaten akıcı bir PvP dinamiği varken, sırf bu görevi tamamlamak için oyun dışı gibi hissedilen bir hareket yapmaya zorluyor.
    • Oyun keyifli bir aktiviteden çıkıp gibi hissettirmeye başlıyor.
    • Günlük oynayan ve azimli olan bile “artık yeter, zevk almıyorum” diye bırakabilir.
    2️⃣ Hedef neredeyse ulaşılamaz
    • Günde 15 kullanımla bile 1 yıldan fazla süre gerekiyor.
    • Üstelik her gün 2 saatini sadece bu işe ayıramayacak biri için süre daha da uzuyor.
    • Sonuçta, sunucuda çok az kişi bu hedefe ulaşabilir.
    • Yani sunucunun çok küçük bir yüzdesi dışında kimse bu ödülü görmez.

Umarım bu görevde yapılabilir bir şekilde düzenlenir.

İyi akşamlar dilerim.

2. VibraForum

VibraForum User

Süresi gayet iyi hesabımda 1 yıllık rozet yok ful kupayım kardeşim Gb7.

3. 1 yıldan daha az sürede açılmış bir hesapta bu kupayı mı açtın ?

4. kanka 1 yıldan az oynayıp onu yapcagına inandın mı , 30 kasımda katılmıs hani 150 200 bin tl dahi yatırmış olsa issiz ve sadece seafight oynadıgını varsayarsak eğer harika bi başarı umarım bu arkadaşa ödül verirler :D

5. Claduio

Claduio Board Administrator Team Seafight

Selam,

Konunuzu üst makama ileteceğim.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.