kum saati ne işe yarar

Konusu 'Yardım' forumundadır ve TiryakiHasan tarafından 1 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. kum saati ; bekleme sürelerini sıfırlar
    bu nedemek neyin sürelerini sıfırlıyor biz bir yerde beklemiyoruz ki süreyi sıfırlasın
    kum saati; güçlerini takviye eder.
    hangi güçlerimizi takviye ediyor
    güç dediği nedir karaborsadan aldıgımız buff larmı
    kaledeki güçlermi yoksa yeteneklermi
    kullanırsak ne kadar süre gecerli batınca kayboluyormu
    nerden temin edebiliriz

2. Bordo

Bordo Guest

Merhaba;

Kum saati top hasarınızı, gemi hızını ve tamir hızını 30 dk süre ile artırır. Ayrıca kullanmış olduğunu behemoth asası gibi süreli itemleri kum saatine tıkladıktan sonra tekrar anlık kullanabilirsiniz.

İyi oyunlar.

cαρτ ve ZülfikarReis bunu beğendi.
  3. etkinlik npc lerinede fazla vurmamızı sağlıyormu batınca etkisi geciyormu
    nereden alabiliriz birde %kaç hasar arttırıyor

Son düzenlenen: 1 Mart 2017
  4. herşeyin süresini 0lıyor bunun yanında %20 hasar artışı %20 tamir hızı ve %20 gemi hızı veriyor. Bence şuan oyunun en değerli itemi

5. Bordo

Bordo Guest

30 dakika süre içerisinde sahip olduğunuz bir buff gibi düşünün, batsanızda kaybetmezsiniz.

Cevap için teşekkürler.

6. atmacax25

atmacax25 User

inya kanı durdurulamaz etkisi sağlar diye gördüm ama anlamadım top hasarımız mı artıyor bize geln hasarı mı önlüyor ?

7. Selam,

''Durdurulamaz'' öğesinin süreli halidir. Belli bir süre boyunca, geminiz sis bombası ve güllelerin kötü efekleri gibi (donma, aşık olma) debuff lardan etkilenmez.

İyi Oyunlar

яoтαsız ve atmacax25 bunu beğendi.
  8. atmacax25

atmacax25 User

teşekkürler

☆Janissary☆ bunu beğendi.