Kullanıcı Adları Değişmiyor

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ¦-ThE_RaNGeЯ-¦ tarafından 5 May 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 1 haftadır bi sorunu çözemediler bu nick sorunu ne zaman düzelecek sıkıldık artık

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Durum programcıların bilgisi dahilindedir.

İyi oyunlar.

3. Usta forumdakilerin yapabilecek bişeyi yok sadece sorunu genel merkeze iletiyorlar 1 haftadır akşamları donuyo oyun onuda yapacaklar bekleyelim sabırla bakalım ne olacak.

4. Doğrudur forumdakilerin yapacak birşeyi yok ama hp adminim gerçekten önemsemiyorlarmı kaç gün geçti filodan ayrıldım o filonun tagını taşımak istemiyorum 5 gündür oyuna girdiğim gibi çıkıyorum bizide anlayın lütfen

5. ABD server'ında chat bozuluyor diye yama yapan oyun neden bizi umursamıyor?

6. ABD server'ında chat bozuluyor diye yama yapan oyun neden bizi umursamıyor?

7. beatdovne

beatdovne User

ABD serverındaki chat sorunu kaç aydır var isim değiştirme sorunu daha hali hazırda 1 hafta anca olmuştur bari doğru öğrenseydiniz öğrendiğiniz şeyi

8. Server daha yeni genel server'a alındı alındığı hafta sorunla karşılaştı ve tabi ki yama mualefetlik için yorum yapmak :D güzel şey bırakta sorunu çözsünler en azından denesinler

9. Sayın görevli arkadaşlar bu işim değişme sorunu ile ilgili bir yama çalışması olucakmı acaba bir haftadr nick değiştiremiyoruz.
    Kolay gelsin.

10. hep aynı cevaplar neden çözülmezki

11. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Sorun bilinmektedir. En kısa sürede sorun çözülecektir lütfen biraz daha sabır edelim.

İyi Oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.