Kullanıcı Adı Değiştirme Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve кöякσяѕαη tarafından 14 Kasım 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Nick Değiştirme Süresi Sizce Kaç Gün Olmalı ?

Anketin kapanma tarihi 1 Aralık 2017.
  1. 24 Saat.

oy sayısı 0
    0,0%
  2. 7 Gün.

oy sayısı 8
    88,9%
  3. 14 Gün.

oy sayısı 1
    11,1%
  4. 30 Gün Kalsın.

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Nick değiştirme süresi çok fazla 1 ay bunun 15 gün olması daha güzel olcaktır.Nick değiştirirken önizleme konulması lazım yani nasıl durduğuna bakmamız lazım diye düşünüyorum

NightWish66 bunu beğendi.
  2. Bide değiştirdiğimiz tarih yazmalı

3. Eskiden direk gemi isimimizi e posta aracılığıyla heran değiştirebiliyorken şuan öyle bir olay yok ve ilk önce 1 hafta ile sınırlandıran gemi ismi değişimi şuan bir aya çıkmış bulunmaktadır.İsim değişeceğim zaman isim değişmesi gelmiyor kolay kolay birde şöyle bir önerim var isim değişme süresini profilimdeki giriş bilgilerinin yanına ne zaman isim değişimi geldiğini tarih olarak yazılması gerekiyor bence ve isim değişiminin 1aydan az bir sürede değişilmesi ve isim değişme süresinin yazılmasını istiyorum teşekkürler.

NightWish66 bunu beğendi.
  4. SAYIN yetkililer bu nik deyişim süresinin kısaltılmasını istiyoruz bir ay çok uzun bunun eski haline getirilmesini saygı ile arz ederim

5. *KOMODOR*

*KOMODOR* User

Merhaba arkadaşlar,

Bilindiği üzere nick değiştirme süresi 30 gün olarak değiştirildi, bu süre sizce de biraz uzun değilmi ?

Yorumlarınızı ve Oylarınızı bekliyorum...

İyi oyunlar, İyi forumlar...

6. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

7. *KOMODOR*

*KOMODOR* User

Teşekkürler.

8. Merhaba,

Daha önce bu konuda bir konu açıldımı bilmiyorum eğer açıldı ise kusura bakmayın.

Önceden 7 günde bir gemi adını değiştirebiliyorduk fakat yeni uygulama kararı itibariyle artık 30 günde bir gemi adını değiştirme hakkımız var.

Bu sürenin gerçekten çok uzun bir süre olduğunu düşünüyorum ve bence gemi adı değiştirme süresi eskisi gibi 7 gün olmalı diye düşünüyorum.

Eğer diğer oyuncu arkadaşlarda benimle aynı düşünüyorsa lütfen bir yorum yazarak bu geri bildirime destek olun.

9. oyunda son yapılan değişikler ile otuz günde bir defa kullanıcı adı değişebiliyor. bu bazı oyuncuları mağdur etmekte. yanlışlıkla yada şekilli harf ile nik yaparken yanlışlık yapılabiliyor. yada hesabımıza küçük kardeşimiz vs. biri girip nik değişebiliyor yine mağdur oluyoruz.
    kullanıcı adı 30 günden aşağı değişim yapılmayacak ise hiç yoktan eskisi gibi mail onaylı değişim yapılabilir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.