Kullanıcı Adı Değişikliği Hakkında

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve Mu®αт tarafından 14 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Mu®αт

Mu®αт User

selamlar,

Nick değiştirme eskiden olduğu gibi istediğimiz harfleri şekilleri kullanabildiğimiz sistemde olması gerekiyor diye düşünüyorum raporlarınıza eklerseniz seviniriz iyi çalışmalar.

2. Tam tersi 1 ocakdan itibaren herkesinki ıd si ile sıfırlanmalı 1seferliğinede 30 gün yerine hemen değişilebilsin.. Çünkü öyle bir nickler varki casus atılmıyor id sini bulmak için 40 takla atıyoruz.TR de nickler kolay bulunuyor olabilir ancak globallerde yabancıların hepsi süslü püslü ..

Mu®αт bunu beğendi.
  3. Mu®αт

Mu®αт User

peki tüm nicklere casus atılabilinse ve herkes istediği gibi nick yapabilse anlaşabilir miyiz? benim istediğim güzel nickler yapabilmek,siz ise casus atabilmek istiyorsunuz bunu Seafight yapabilir.

✭ζЄЯKЄŹ✭ bunu beğendi.
  4. Bu mümkün ancak daha ciddi sorunlar düzeltilemiyor şuanda.Bu isteğimiz listeye eklense bile sıra gelmesi çok uzun sürer diye düşünüyorum çünkü oyunda baya problem var hergün onlarca sorun bildiriliyor ve düzeltilme işlemi çok uzun sürüyor.Adminler her mantıklı ve düzgün fikirleri iletiyor ancak genede programcılarla oyuncular arasındaki fikir iletişimi çok zayıf ve ağır olduğunu düşünüyorum

Mu®αт bunu beğendi.
  5. Mu®αт

Mu®αт User

Fazlasıyla zayıf oldukça ağır haklısın,fakat önceliği oyunculara verdikleri zaman oyuncu(müşteri) kazanımları dahada artacak bunu bilmemeleri imkansız,çoğu arkadaşım oyunda ki değişikliklerden dolayı bıraktı oyunu(para sorunu olmayan arkadaşlarım) iyi günler seafight umarım oyuncu kazanmaya yönelik iyileştirmeler yapmaya başlar.

✭ζЄЯKЄŹ✭ bunu beğendi.
  6. Aynen katılıyorum bende yaklaşık 7.5-8 senedir oynuyorum rahmetli kardeşim alıştırmıştı bu oyuna beni global7 deki sistem oynadığım servere geldiği zaman bende bırakmayı düşünüyorum.Çünkü benim oyun vaktimi ve 24 saat içinde oyun süremi 2. kişiler belirleyemez..

7. Mu®αт

Mu®αт User

o sistem şuan ki pvp serverlere gelirse oyuncu kalacağını sanmıyorum,o sistemleri isteyenler için 2 tane server açıldı zaten geleceğini sanmam.Allah rahmet eylesin.

✭ζЄЯKЄŹ✭ bunu beğendi.
  8. İnşallah Gelmez.Amin sağol

9. O sistem yakın zamanda tüm serverlara gelicek şuan pve sunucunda deneme aşamasında.

10. Mu®αт

Mu®αт User

o saniye bırakırım oyunu.