kuleler..

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ...ρєяѕєuѕ...[с¤] tarafından 26 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

ada canları düşsünmü?

1. evet

oy sayısı 3
    25,0%
  2. hayır

oy sayısı 9
    75,0%
  1. ya gözünüzü seveyim artık şu codecleri kökten kaldırın bir tek meiner olsun canlarıda yarıya indirilsin,eskiden her akşam savaş vardı şu an 10 serverın 1 inde her akşam savaş oluyor,ben tr3 te oynuyorum 4 sene oyuncular btada durdu inci ve ada için,adaları btadan aldık bta alyansının %80 i bizim tarafımıza geçti,typhon npcsini 60-70 kişi vuruyoruz,daha 2 hafta önce benimle savaşan adamlar şimdi inci için yanımda etkinlikten faydalanıyor,halbuki ada canları düşük olsa kimse kimseye eyvallah etmeden tek filo bile kendine alyans kurup herkezle savaşabilir,bu arada tr3 te adaları şu an elinde bulunduran filodayım bta adaları indirildiğindede bu alyanstaydım,maksadım inci değil,insanların insaflarına kalmış bir oyun değil,sadece ve sadece emeğe ve savaşa verilen öneme dayalı bir oyun olması

2. Adark sen verdun xaten karsiya yillaeca botta kastigin gemilerle senin gibi oynayan oyuncularplsugu surece bu ooyundan zevk almak ne mumkun

3. Zaten 10 kisi toplanıp bir adayı cok rahat bir şekilde alabiliyorlar. Bide ada canı düşerse 2 3 kişi bir adayi vurur