küçük gemiler

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve x1957x tarafından 6 Şubat 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. x1957x

x1957x User

oyuna yeni başlayan gemilerin biraz da olsa gelişmesi için ilk 10 veya 15 haritanın 20 veya 30 seviye üstüne kapatılması işe yarar mı böylece hem küçük gemiler gelişir hem de aralarında savaşırken güç oranı normal olur oyunun zevkine varırlar tabii seafight ın işine gelmez bu durum malum top satması lazım cephane ekler falan fakat çoğu yeni başlayan sürekli batmaktan sıkılıp oyunu terk ettiği düşünülürse hangisi karlı hesaplamaları lazım

_H_O_N_D_A_, başkann1 ve Cedı bunu beğendi.
  2. Cedı

Cedı User

EN
    En azından ilk 10 harita pve olması güzel olurdu etkinlikler için yağmacı günlerinde bu sayı 5 e düşürülüp etkinlik akışınıda sağlarlardı
    Mesela atlantis içinde sıkıntrı atlantiste bazı adamlar var 2 haftadır aralıksız görev yapıyorum 5 top erim ve 60 kere torpidomuo narmama rağmen hasarım yerinde sayarken bu adamlar büyük npclerin hepsini tek kesebiliyor bunu nasıl yapıyorlar bi kılavuz bişey yok o kadar araştırdım sadece açıklamalar var onlarda iş görmüyor

başkann1 bunu beğendi.
  3. başkann1

başkann1 User

yeni başlayanlar ve düşük gemiler için son derece mantıklı ama yapılacagını sanmıyorum

4. en azından pve olmalı bazı haritalarda veyada koruma 1 ve 3 saatlik dışında günlük vs. olmalı gün boyunca ara ara oyuna giriyorum bazı botları ve sürekli patlamakdan da sıkılınca çıkıyorum bir nebzede olsa oyunu oynamak isteyenler huzura kavuşur böylelikle.

5. nick neydi acaba?

6. Selam,

Düşüncenize saygı duyuyoruz fakat birde şu açıdan bakmanızı öneririm ;

Oyun içinde bazı hesaplar 12 14 Yıllık hesaplar. Bu oyuncular zamanında hesaplarına level atlatabilmek için geceleri uykusunu feda eden yada zamanını feda eden oyuncular asla paralı oyuncu yada parasız oyuncu ayrımı yapılmamaktadır.

Fakat yıllarca emek vermiş oyuncular için alt haritaların PvE olması yada üst seviyeli oyuncuların alt seviye haritalara ulaşmasını engellemek o oyunculara bir nebze haksızlık olmaz mı sizce :)

İyi Oyunlar.

ethemuymazz bunu beğendi.