Kritik Darbe Önleme & Hasar Önleme

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve atlas42 tarafından 8 Eylül 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. atlas42

atlas42 User

Gemi özelleştirmedeki değerlerde kritik darbe önleme ile kritik hasar önleme değerleri mevcuttur.
    Kritik darbe önlemenin kalesi geldi. Peki bu kritik hasar önleme nedir ve darbe önleme ile arasındaki fark ne oluyor?

2. Kardeş dalga mı geçiyorsun gerçekten soruyor musun anlamak gerçekten zor..

Hayır yani şakaysa komik değil çünkü ancak gerçekten soruyorsan bunu, evet işte o komik.

3. atlas42

atlas42 User

Yani hiç akla gelmeyecek bir soru sordum herhalde. Aradaki farkı da ben yazdıktan sonra hiç kimse merak etmeyecektir sanırsam.
    Burada bazı ayrıntıları anlamlandırmaya çalışıyoruz. Yazdığınızdan sanki bunu yapmam ayıpmış, komikmiş gibime geliyor. Öğrenmek için hiç soru soramayacağız galiba.

4. Katılıyorum dostum bende ilkten merak etmiştim hatta bugün kritik hasar kalesini açtım ancak kritik hasar önleme konusunda kararsız kaldım nedir bu kritik hasar önleme? +500 hp onarımını mı açsam yoksa kritik hasar önlemeyi diye. Komik yada dalga amaçlı birşey yazmışsına da benzemiyor yazın, düşüncene sağlık iyi oyunlar.

5. Arkadaşlar her gemide kritik hasar fazla vurma taşı var. Gemi sana düz 50 vuruyorsa kritik hasar taşıyla kritik vuruşu 60 olur. Sende bu kaleyi açarsan 60 değil 55 kritik yersin mesela. Sayılar tamamen sallamadır mantığı kavrayın.

karakartal_BaY bunu beğendi.
  6. EyvAllah sağolasın keşke herkes sizin gibi cevap verebilse :)

7. Janissary

Janissary Guest

Selam,

Arkadaşımızın dediği gibi, bir kale daha az kritik atış denk gelmesini sağlarken diğeri ise denk gelen atışlarda daha az hasar almanızı sağlar.

Bol Şans!

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.