Kristalin kaldırılma sebebi(forum adminlerini bilgilendirmek amaçlı)

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve iki_tesbihli tarafından 15 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Para. (nokta) Muhtemelen bu yeni toplar ve/veya 30luk/vudu kristallendirme gelecek bu yüzden kristale ihtiyaç duyulcak. Karaborsadaki kristal pahalı geleceği veya kristalin kalıcı olarak kaldırılması söz konusuysa karaborsa kapandığında inci ile alamayacağımız için para ile satın almamızı sağlayacaklar.

2. *j*j*

*j*j* User

pazardan ksristal neden kaldırıldı anlamadım oyun içi gerekli bi envanter o zaman bütün pazarda ki envanterleri zamanla kaldırırlar herhalde.keşke olmasa ama olduysada yapacak bişi yok.bari biraz ucuz olsa

3. ARΞS

ARΞS User

Para ile kristal satmak için neden kaldırsınlar döner sermaye nede olsa :D

4. blade_srr

blade_srr User

ben bu konuyu supporta sordugumda bana dedıklerı forumu takıp edınız ama forumdada hıç bılgılendırme yok ve karaborsada cıktıgı ıcın kaldırılmıs olabılır karaborsa kalktıgında eskı halını alabılır dedı ama pek sanmıyorum boyle bır sey olsun sansımız varsa pazara tekrar konur bu oyunda herkes full kale full yetenek yada guvertelerı full krıstallı degıl toplar ıcınde aynı sey gecerlı ıyıce paraya yoneldıklerının acıkca gostergesı ztn bu olay tek kelımeyle sacma.

5. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Fikir ve düşüncelerinizi forum kurallarına uyarak ilgili kısıma yazınız. Ayrıca bilgi için teşekkür ederiz ancak buna ihtiyacımız yok, gereken bilgiler zaten bizde mevcut sadece resmi duyurusu olmadığından açıklama yapamıyoruz.

Beylerbeyi bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.