kristalendirme artık çıksın...

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve R€GLΛN.İÐØ tarafından 8 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bu 30 luk topları krıstallendirme artık cıksın ya siz bizi takmıyosunuz yada hiç bi işle ilgilenmiyosunuz artık yeter 2 ay oldu çarpışma etkinliği çıkıyo 30 luk top krıstallendırme cıkmıyo ben neyle sıkayım dusmanada etkınlıkten keyıf alayım vudu toplarını fulledım 30 lukları bı 5.sevıye yapamadım bırakıcam artık bu oyunu biz sizin binevi müşteriiniziz dediklerimizi yapmanız lazım o yetkilliler daha niye orda duruyolar ne işe yarıyolar...

ƓƠԼƊЄƝƁƠƳ bunu beğendi.
  2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

beklemedeyiz isteginizi ilettik

3. dediklerine aynen katılıyorum mutklaka çıkması lazım artık. yeni sistemde eklendi tam zamanı aslında. hatta çarpışma etkinliği bitmeseydi onunla birlikte çıkması çok mantıklı olurdu. neyse umarım yetkililer sesimizi duyar..

4. 6 bin kristal biriktirdim bncede çıkması lazım bu arada yeterlimi 600 kristal?

5. Geliştirme için top başına 6 kristal gerekir. Kaç top'un var ise ona göre hesapla ...

≈E≈λĞλΘĞŁU bunu beğendi.
  6. yumi

yumi User

vudu toplarını fullediysen ne yapcan 5 lvl 30 lukları?

7. hahaha aynen madem vudu full neden 30lukla uğraşıyon?

8. Kardeşim 150 vudu var gerisine ne koyayım amiralmi neredeyse vuduları fulledim paket beklıyorum sen oyunu iyi bildiğine eminmisin..

ƓƠԼƊЄƝƁƠƳ bunu beğendi.
  9. Foruma bu kadar yazacagına gemin ile ilgilenseydin güvertelerini fullerdin 150 vudu var gerisine ne koyayım amiral mi :)

10. güverte mi ahah komik şey seni gidi.
    hadi işine bak istediğimi yaparım ister oyunu oynar ister forumu okurum.

11. bende çoğu kristalli ama eksikler var çıksın tam olacak hepsi eksik olunca iyi olmuyor :)

12. yumi

yumi User

ben eminim de sen herhalde kendini iyi ifade edemiyorsun. vudu toplarım full demek en az 287 adet vudu topum var demek. benim 267 adet var ama full diyemiyorum.

13. ne kadar zeki insanlar var ya :)

14. destek verin çıksın :)

15. Ayrı konu açacagımıza bu konuya destek verelim arkadaşlar biz bari ayaklanalım yoksa bu yetkililerin bi işe yaradığı yok malesef ilgilenilmiyor hiç..

16. Kardeş anladık tamam da flood yapma bizde istiyoz çıkmasını

17. 21 top eksiğim var. çıkmalı bir an önce.

18. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

isteğinizi iletiriz.

19. iletiliyorsa teşekkür ederiz :) bu günlere nasıl karar veriliyor yetkililerin keyfine göre mi yoksa ihtiyaç duyulduğu zamanda mı :) şu an ihtiyacı var herkesin.

20. özkantr

özkantr User

arkadaşlar azıcık sabredin. önumuzde tıtanların etkınlığı var onda kastıgınız krıstaller bosa beklıyecek. sabredın 2 hafta daha. etkınlığın sonunda karaborsa kapanacagı aksam cıkar :) hep ole oluyor