Destek KRİSTAL

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Sanane_Halil tarafından 11 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Sayın yetkililer lütfen kristal veren etkinlik ve NPC Ler gelmeli çok oyuncunun kristale ihtiyacı var bu fikrimi üst yetkililere duyurursanız sevinirim kolay gelsin .Ayrıca kristale ihticı olan oyuncuların desteklerini de bekliyorum .

Gecenin~Öfkesi ve Oğuzhan[T•R] bunu beğendi.
  2. Katılıyorum; kristal kazanma yolları artırılmalı ve tüm etkinliklerde kristal kazanmak için bölümler oluşturulmalıdır.

Gecenin~Öfkesi ve Oğuzhan[T•R] bunu beğendi.
  3. KAFADAR.1

KAFADAR.1 User

güzel düşünce katılıyorum

Gecenin~Öfkesi bunu beğendi.
  4. Sayın yetkililer çoğu oyuncunun 100 binden fazla kristale ihtiyacı var yani bi etkinlik olsa şöyle bi NPC sen 100 kristal alabileceğiniz aynı karlar eriyor etkinliği gibi bizde daha hırsla sarılsak oyuna hem bu etkinlik 20 gün sürmeli isteyen kesip kristal alsın istemeyen savaşsın bizde gemimizi güçlendirip savaşa devam edelim daha sonra göreceksiniz vudu topları yok satacak buna emin olun çoğu oyuncu tsde böyle diyor çünkü daha diyor yeteneği yapamadık ne vudu topu alması diyor yani bi yetenek işini tamamlasalar görün neler olacak bence bu fikrimi bi düşünün yada TS lerde bi araştırma yapın ne demek istediğimi anlarsız üst yetkililere iletirseniz oyun yöneticilerine sevinirim kolay gelsin

5. Katılıyorum

6. katılıyorum.

7. özkantr

özkantr User

KATILIYORUM.

8. Katiliyorum