Kristal Yağmacıların Dönüşü 2021

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Star tarafından 4 Mart 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. gerçekten öyle bir sürü gülle sıktık karşılığı yok

2. yağmacıyla tabiki

3. DRFUCHS_1

DRFUCHS_1 User

10.000 yağmacı cephanesine karşılık 3 kristal mükemmel seafight !!

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  4. kristal vur 240 sn kalıp gideceği söyleniyordu. kristal vur giderken kristal verecekti. düzeltme yapılmış kristal vurlar giderken 3 kristal bırakıp gidiyor süperde 240 sn ye niçin 110 sn düşürüldü. vuurlar giderken kaç kristal bıraktığı izlensin diyemi...

5. Kristal yağmacı vuranlari takip ediyorum botçulari yani sonra ben vuruş yapıyorum direk bana yönleniyor acaba bot programlarında saldırıyı bas cekmi var vede etkinliğin telafisi olursa güzel ayrıca düşük seviyeli oyuncular için yani ben vuruşum az bı npc kesemiyorum ya npcnin vuruşu azalsın yada canı bu tarz etkinlikleri sadece oyuna para yatiranlar ve botculara göre uyarlamazsaniz seviniriz

6. *MV1*

*MV1* User

kac tane vur vurdum hıcbırsey vermedı hata mı var

7. blackgo31

blackgo31 User

Vur hatalı vurmayın şuan 3 kristal veriyor

8. *MV1*

*MV1* User

sanırım kaybolma suresını kısaltmıslar fenerlerı takıp zıncırle hızlı bır sekılde vurmak gerekıyor

9. Son resetten sonra vur'larin kaybolma süresi kısaldı ve harita kenarına geldi mi kayboluyor bilginiz olsun. @Star

10. blackgo31

blackgo31 User

hepsi takılı atışım 500k fakat süre yetmedi sorun var küçük gemiler hiç vuramaz boşuna gülle gidiyor

11. Eventin tek güzel yanı, bol bol gülle almam. Kullanınca bir karşılık alamıyorum bu yüzden etkinliği bıraktım.

12. atisdan değil 600 vursanız yetişmez

blackgo31 bunu beğendi.
  13. vuur 240 saniye sonra gidiyor diye açıklama yapmışsınız 600k seri vura vura yetişemiyoruz yada sisteminiz son 1m canı kala otomatik yok ediyor sistemleri.
    siz kumar sitesimisiniz ki son saniyede gol atıp zarara uğratıyosunuz yoksa oyun sitesimi?
    2021-03-06 23:41:10 Kristal Yağmacı adlı oyuncunun gemisini batırdın.2021-03-06 23:41:10 18999 x İnci aldın.

23.41.10 da vuurlar çıktı aynı saniye başladım vurmaya

2021-03-06 23:43:10 2 x Kristal aldın.

23.43.10 da vuur 1m canı kala kayboldu

basit bir matematik yapalım 1 dakikada 60 saniye var. 240 saniye = 4 dakika 23.41.10 ile 23.43.10 arasında 2 dakika yani 120 saniye var. ya 240 saniyeyi siz yanlış yazdınız foruma yada 240 diyip 1m canı kala otomatik hemen yok edicek kumar sitesi sistemini seafight'a kurdunuz zarar girelim diye

bu 1 değil 2 değil ya sisteminizi yada forumunuzu düzeltin lütfen

14. ecel

ecel User

Vuur sistemi düzeltildi dediğinde bende vurduğumuz kadar ödül alacağız sanıyordum.Klasik seafight işte.Onlar hiçbir şeyde hata yapmaz.Forum %100 haklı lütfen şikayet etmeyin !

SER[ö~S]HOOS bunu beğendi.
  15. Kesinlikle katılıyorum vuurlar 240 saniye beklemeden kayboluyor. Özellikle dakikayı kontrol ediyorum bundan önce yine aynı etkinlikte de aynı sorun vardı

16. kardeşim senin gibi vurduğum kadar alıcam demiyorum ki 240 saniye kalır yazılıp vurmaya başladıktan sonra 120 saniye sonra sistemin bitime 1m canı kala otamatik gitmesi. sanıları gidermek için zaten etkinlikler öncesi forumun açıp sss leri okuyoruz ona göre ilerliyorum sorun sss lerde yazan 240 saniyelik sürenin ya sistemde yanlış olması yada forumda 240 değilde 120 saniye yazılması gerektiği