kristal sorunu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve asabi(155) tarafından 10 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. asabi(155)

asabi(155) User

ruhları kristale çevirmediniz olmadı. benim gemimin 100.000(yüz bin) kristale ihtiyacı var 30 milyon inciyi nerden bulacağız. parayı veren hep düdüğü çalacak galiba. 2 nisan günü takas şartlarını söylüyorsunuz etkinlik başında söylemelisiniz. hiçbir oyuncu bu takastan memnun değil kristal sorunu düzelmedi.

2. anket yapın oylayalım dikkati çeker sayıya ulaşırsa sorun kalmaz düzeltirler.

3. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Kristale çevrilerek diye bir duyuru yapılmadı , kristali diğer oyuncular nasıl buldu daha önceden sürekli kristalmi takas edildi? Sizde diğer oyuncular gibi inci toplayarak pasardan alacaksınız yok ben uğraşmam diyorsanız ödeme kısmında satılmaktadır bunada yok ben para vermem diyorsanız şikâyet etmeyeceksiniz zira sonuçta bu oyunu yapan kişilerin bir amacıda para kazanmak herşeyi ücretsiz vermez/veremez.