Kristal paketi Satışa çıkmalı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve çıʟɢıп.нαмƨı tarafından 27 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın yetkililer yetenekleri normal şekilde yapmak baya zorluyor.uygun fiyatlarla satışa paket sunulmasını istiyorum.vuruş gücüm fazla fakat menzilim yok adamlar rahatlıkla batırıyolar.yeni başlayanlar ölsünmü.bu isteğimde gerçekleşirse sevinirim 4 gözle bekliyorum...

2. OutLaw_07

OutLaw_07 User

yetenek gününde zaten dediğiniz kristal paketleri satışa sunuluyor.biraz bekleyip yetenek günü çıktığı zaman satın alabilirsiniz.iyi oyunlar :)

3. Melih

Melih User

Evet çıkıyor ama hiçte ucuz paket değil

4. OutLaw_07

OutLaw_07 User

evet ucuzluk konusunda haklısınız.bence en iyisi mi etkinlikte kasmak kristali :)

5. Melih

Melih User

Bekleriz yılbaşını :)

6. HODOR

HODOR Guest

Selamlar,

Hesabınızda satın alma yapmadıysanız 20 bin,10 bin ve 5 binlik 3 tane paket var başlangıç paketleri ana sayfada görebilirsiniz bu paketleri ayriyetten bazı zamanlarda sadece kristal içeren paketler satışa çıkmaktadır,Forumu takip ederek haberdar olabilirsiniz.

İyi oyunlar.

7. Çok güzel seafight işin yolunu bulmuş ihtişamlı paketi bana 10 bin kristal olarak verdi almıştım zaten.her hesapta aynı fiyata farklı kristal veriyor başka hesap açtom onada 20 bin kristal veriyor.adalet kalmamış oyunda itiraz ettim şansına diyolar.

8. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam,

Hesaba göre paket içeriği olmaz. Emin misiniz siz aynı paketi gördüğünüze ?

İyi oyunlar.

9. Patron arkadaşın hesabında da gördüm ona sormuştum 10 bin aldım diye o benim küçük hesabım var dedi baktım onda 20 bin gösteriyordu.eski hesap olduğu içinmi bilemem ama 20 bini gördüm ya onda sistem hatası var yada ben 10 bin aldım bende var.diğer servarlarda hesap actım onlarda da 10 bin yazıyordu.Ama o eski oyuncu o hesabı çok once acmıs mıhtemelen ondandır diye düşünüyorum.aldık sonuçta geçti artık 116 bin krstal lazımdı 10 bin aldım geriye 106 bin lazım.kristal duasına çıktım artık yetenekleri yapmak için.;))

Son düzenlenen: 29 Mart 2017
  10. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam tekrardan.

Bahsettiğiniz paketler değişikliğe uğradı forumdan duyurusunuda yapmıştık, dediğiniz gibi hesap eski ise satın alınmadığı için eski paketlerde görünüyordur muhtemelen. Aksi halde hesaba göre paket zaten olmaz. :)

iyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.