Öneri Kristal Nimeti

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve eceabatlı17 tarafından 30 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sandık ve yengeç haritasından kristal nimeti ödülü arttırılmalı . 10000 sandık alıyoruz kristal nimeti çıkmıyor , yengeç haritası vuruyoruz ( elit gülle sıkıyoruz ) kristal nimeti çıksın diye bize çıkan şey ışınlanma yeni açılan gemiler hariç herkeste ortalama 1000 - 3000 ışınlanma var artık kimse yengeç vurmaz hale geldi.Sandık ve yengeç haritasında ki kristal nimeti ödülü %5 arttılmalı ve yengeç haritasındaki ışınlanma ödülü yerine başka ödüller verilmeli.

2. Sorma ya 6tane vurdum top destegi ve yengec gövde birindede ışınlanma oyunu bırakma kararı aldım sıkıcı olmaya başladı zaman kaybı artık

3. -Kartal27-

-Kartal27- User

Yengeç haritası için inovasyon kesinlikle olmalı , nimet çıkma ihtimali düşük yenilik şart size katılıyorum.

4. -Kartal27-

-Kartal27- User

Umarım bırakabilirsiniz daha önce denedim ama olmuyor :)

5. Son rütüşleri yaptım kural ihlali yaparsan hesabın kapanır sıfırdan başlamıcagım için good Bye :D yatırdığımız parada zaman geçirtti işte

6. Rampa değer artışı sabitlendi. Bu sistem ilerde yeniden kale seviyesinin artacağına işaret ve her artış 0,2 sn olacak belli ki

7. Merhabalar, Gerçekten şu yengeçi boşverin o şans işi ama sandıklardan çıkan güzel ödüllerin yüzdesi düşürülmüş sanki forum adminleri şans diyolar ama şimdiye kadar kaç kişi bu durumdan şikayetçi oldu ben dahil ben de çıkaramıyorum bi şansız biziz galiba . Bence bize duyurusu bile yapılmadan değiştirdiler onu neyse ne yapalım bize sandıktan keseler nimetler yağdıracak halleri yoktu zaten :)

8. daha dün bak daha dün gittim 3 tane vurdum 3 tane vardı ne kadar varsa vurucaktım sırf çıksın diye bide o kadar çok severim ki nimeti nimetsiz oynayamam dedim heralde çıkar 3 taneden vur eliti birşey olmaz 3 taneye giden gülle 1.5m ama bana gelen hiçbir şey kesinlikle bu gönderi ciddiye alınmalı programcılara iletin lütfen

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.