KRİSTAL NİMETİ

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Ŧα$øƁşƘΔGΔ tarafından 19 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BU KADAR HATA ÜZERİNE OYUNU BİZE ZEHİR ETTİNİZ BARİ ÖZÜR AMAÇLI KARABORSAYA KRİSTAL NİMETİ FALAN KOYUNDA OYUNA GİRDİĞİMİZDE BİRAZ OLSUN İSTEKLİ UĞRAŞLARA GİRELİM.

Dark_BLaqer38 ve AKHILON bunu beğendi.
  2. AKHILON

AKHILON User

aynne katılıyorum :)

3. niye versinlerki milletin elindeki alacaklarki millet para bağlasın oyuna bunlar kazansın bu düşünceye sahip bir işletme seafight dün ben verdandi npc sine yüzde elli hasar verdim gelip batırlar beni sonra aynı haritada 2 saatten fazla dolaştım bulamadım npc yi hasarlı olarak supporta yazdım bana verdikleri cevaba bakın diyorlarki npc batmadan hediye verilmez npc nerde yok giden güllelerde cabası hepsini söyluyorum verilen cevabı aynen yazıyorum size böyle durumlarda zarar telafisi yoktur müşteri kaybetsin hep biz kazanalım mantığı olan bir işletmedir seafight biz ne kadar çırpınırsak çırpınalım burda birşey değişmez.......

4. npc tamir oluyor :)

5. buda yeni mi başladı hayırlı uğurlu olsun vatana millete bunu çocuklara anlatırız bizde

6. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Konu genel sorular ile alakası olmaması nedeni ile kapatılmıştır

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.