Kristal Nimeti

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve _***ölüm_meleği***_ tarafından 3 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. para karşılığında bokor satın alıyorum ve kralın nimetini almak için uğraşıyorum. Kralın nimeti ile kristal nimetini inceleyecek olursak kralın nimeti vudu darbene 30 bin dp ekliyor top sayın ve diğer özellikler aynı aam kristal nimetinde ayrıca%10 hız ve 25 dp puanı geliyor para veriyorum ancak oyundki önemli item olan kristal nimetini alamıyorum para ver

2. para vererek oynadığım oyunda %10 hız itemine sasip olamadım kristal nimetine 4000 e yakın sandık açmama rağmen sahip olamadım birde.kristal nmietinin %10 hız iteminin kralın nimetiyle değiştirilmesini istiyorum bu şekilde oyuna para vererek bokor kupasının alınmasını arttırılabilirler.oyunda kralın nimetine sahip olan kişi sayısı zaten bir elin parmağı kadar bu şekilde para vererek oynayan oyuncuların yaşamış olduğu maduriyet ortadan kaldırılabilir ben her ay 200 adet bokor atıyorum diğer arkadaşlarında bokora kupa atmasını bu şeklide arttırabiliriz. ben admin ve yetkili arkadaşlardan konu ile ilgili olarak gerekli çalışmaların üst yöneticilere bildirilmesini istiyorum şimdidden teşekkür ederim.

3. o zaman para yatıracağına emek sarfet yengeç vur azcık unutma ki her şey para değil !

4. 3 günde bir yengeç vuruyorum. Yengeç vurmadığımı düşünüyorsan yanılıyosun.%10 hız iteminin kralın nimetine verilerek ortada olan haksızlık giderilebilr. Kristal nmietinede hız değilde%2 ek hasar ve %5 hasar önleme olablir

5. bence o olmamalı para yatıramayanlar ne yapsın mahrum mu kalsın %10 hızdan ??

6. cebinden seninde paran çıksa sende benim gibi düşünürsün.%10 hız kristal nimetin verilmiş olması baştan yanlış o zaman kralın nimetine ne gerek var para veriyorsun ama karşılığında hiçbirşey yok bütün özellikler aynı ama kristalde fazladan %10 hız var .olurmu böyle saçmalık para veren enayimi seafihgt para kazanmayı istiyorsa kralın nimetine hız verilmeli kristal nimetinden kaldırılmalıdır

7. ıkısınede verılebılır kardesım ıkısıde emek sonucunda alınıyo ve para verdıgım halde nımetım yok dıyorsan oynamayı bılmıyordun benım 5 lvl gemımde bıle 20 gunden fazla nımet var sureklı sndık ve ozel vurdugumdan dolayı

8. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

uzun zamandır böyle, bu yüzden bonus sandık ödülleriyle veya etkinliklerde sıralamaya vb gibi sıralamalar ile kazanabilirsiniz kristal nimetini.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.