kristal nimeti

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve K~L~A~U~S tarafından 11 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

kristal nimeti karaborsaya konulmalimi ?

1. EVET

83,9%
  2. hayir

16,1%
Birden fazla oy kullanılabilir.
  1. K~L~A~U~S

K~L~A~U~S User

Arkadaslar malum her ayin ikinci yarisinda uzun sureli etkinlikler oluyor bu ayda muhtemelen olacak kristal nimetide diger buf ve itemler gibi karaborsaya konulsun. Oylamaya koyalim destek verin...

2. Bazı şeylerin ayrıcalığı olması gerekiyor. Ben 40 dalga vurup nimet çıkmasını bekleyeceğim millet karaborsadan alacak. Nimetin ne özelliği kaldı?

S*E*N*T*O*R² bunu beğendi.
  3. arkadaşa katılıyorum.

4. ~E~P*R*O*F

~E~P*R*O*F User

CM görevi yapan ve gemilerine düzenli olarak Kristal Nimeti yüklenen kimilerinde aylık, kimilerinde daha uzun süre Kristal Nimeti var olan belirli bir zümreyi kapsayan oyuncuların katılmayacağı bir öneri.

iyi oyunlar,

özkantr bunu beğendi.
  5. K~L~A~U~S

K~L~A~U~S User

Benimde ihtiyacim yok simdilik nimetim var ama herkes faydalansin isterim hem bedava verilsin demiyorym inci karsiligi ruh karsiligi alinsin bu kadar basit

6. kristal nimeti yılda bir defa gemimde olduğu için yokluğuna alışkınım:)

7. bende arkadaşa katılıyorum bencede her etkinlikte olmalı ruh kristal inci seçenekleri olmalı isteyen istediği şekilde almalı.