Kristal nimeti

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TEK-AŞK-FB tarafından 4 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. kristal nimetini sandıklardan kaldırıdınız tekrar entegre edilecek dediniz diye yaklaşık 1 yıl oldu kristal nimeti sandığa tekrar eklenemeli lütfen ilgilen artık ve haritalara yeni bi standart getirilmeli %5 almaktan artık gemimiz 10 yıllık %5 ile doldu buna bi çözüm bulunmalı teşekkürle.

MEZAMORTA bunu beğendi.
  2. -onur824-

-onur824- User

konuya anket aç kristal nimeti sandıklara eklensin.

3. kristal nimeti sandıklara asla eklenmeyecek. neden mi? cevabı çok basit. nimet oyunda önemli bir buf. nimet sandıklara eklenirse en kötü ihtimal 1000 sandıkta bir tane çıkarılabilir. 1000 sandıkta artık zor değil bir çok kişi zaten binlerce sandık açıyor. kısaca böyle bir durumda hiç kimse nimetsiz kalmaz. herkes bir seferde açar 2000 sandık en azından 3 tane nimetini yapar. nimetler bitmeden bir daha açar. ve herkeste nimet olursa hiç kimse de olmamış olur nimetin önemi kalmaz.

haritalardan %5 çıkması konusunda haklısınız destekliyorum. ben bugunlerde devamlı özel vuruyorum hiç dp çıkaramıyorum burda gerçekten büyük sıkıntı var. umarım bu konuda bir düzeltmeye gidilir.