Kristal Nimeti ve Spectra Tasarımı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve $αƦı-κıƦʍızı~καѕ tarafından 8 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Kristal nimeti ve Spectra Tasarımı Sandıklara koyulmalımı sizce ?

1. Evet koyulmalı

70,1%
  2. hayır koyulmasına gerek yok

2,3%
  3. Sadece Spectra tasarımı koyulmalı

9,2%
  4. Sadece Kristal nimeti koyulmalı

18,4%
  1. Kristal nimetini yengeçten almak çok zor bazen 10 tane yapsak bile alamıyoruz bu yüzden sandıklara geri konulması lazım ve Spectra tasarımı oyuna sonradan başlayıpta bu tasarıma sahip olamayanlar var benim gibi önceden herkes 10 sandık 50 sandık açtı aldı tasarımı ama siz bir etkinlikte 300 bin inciye koydunuz karaborsaya ama fazla alan olmadı daha doğrusu kimsenin almaya gücü yetmedi 300 bin inci az değil o yüzden Kristal nimeti ve Spectra tasarımı sandıklara geri koyulmalı bence...:)

2. Çok haklısın ..

3. çok haklısın yengeç yapmak zor onun haricinde eski crystal queen etkinlikleri çıksa ne olurdu nimet alırdık herkeste vardı

4. Çıksınn sandıklardan yengeçten nimet almak için akla karayı seçiyoruz

5. fค¢iค

fค¢iค User

tasarımların tamamı tekrar konulmalı sonradan başlayanlar için oyun cok zor

erdiko ve XanTier bunu beğendi.
  6. özkantr

özkantr User

katılıyorum konu guncell

7. Bu konuyu kaç kez dile getirdik ama bi sonuca ulaşamadık Nimet sandıklara konulsun gemim ban yediğinden dolayı cm olamıyorum cm olsam her ay 15 günü nimetim olur bence haksızlık lütfen yetkililere iletin

8. konuya destek veriyorum spectra tasarımı tekrar sandıklara konulmalı

9. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

arkadaşlar bir kaç defa satışa sunuldu

10. A.Selam evet oldu da eskisi gibi sandıklara konulsa daha güzel olur

11. erdiko

erdiko User

++++++

12. ~GASEMON~

~GASEMON~ User

ve seahawkta gelsinn

13. Destekleyen desteklemeyen arkadaşlara teşekkürler konuyu güncel tutalım arkadaşlar belki sandıklara geri gelir nimet :) yengeç çok zor her geminin gücü oynamaya yetmiyor

14. ..ROYAL..

..ROYAL.. User

bi kaç defa spectare tasarımı satışa çıksa ne olcak 300,000 bin inci dediniz kim alabiir kimin gücü yeter bu fiyata o gemi sandık gemisi sandıktan çıkması daha mantıklı

15. xperia35

xperia35 User

bence de mantıklı tasarım koyulmalı