Kristal nimeti için gereken Işık Yayan Ruh

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ıηƒαzcı•кσηуαlı(42) tarafından 26 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba öncelikle başlıkta belirttiğim gibi sorun ışık yayan ruhlar acaba para vermeden nasıl 150 ruh yapmamız bekleniyor bi npcden en fazla birkaç tane ışık yayan ruh alabilirken bari enkazlara hediye olarak 3-5 koysaydınızda rahatlıkla alabilseydik lütfen bu yazdıklarımı iletirmisiniz ışık yayan ruh kasmak çok zor...

2. İsik haritasina girerek kas kardesim her seyi ucuza her seyden daha cok faydalanirken sikayet eden yok kasin iste isikta

3. aynen Katılıyorum ışık yayan 1 tane çıkıyo alt levellerde onuda alamıyoruz birsürü kişi sıkıyo buna bi çözüm bulun veya sayısını artırın 5 lanetli yerine ışık versn

4. Benmi anlamadım yoksa senmi yanlış yazdın benim gemim 20 level ışık haritası ne alaka ışık yayan ruh ile ?

5. gedrof

gedrof User

vermesın parayla alın 5lwle hıc vermıor :D

6. levelini yükselt gedrof :D

7. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

şikayetinizi forum kuralları içerisinde genel tartışma konusuna yazmalısınız