kristal nimeti 2

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ●▒вєуℓєявєуι™[İeK]▒● tarafından 4 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. beylerbeyi adminim benim oynadığım serverde yeşil takım 4 kere kazandı ve benim 3 yeşil takım puanım ve 1 kırmızı takım puanım vardı yani yeşil takım kazanırken hep yeşil takımdaydım sadece 1 kere de kırmızı takımda idim. ve bunun bir sorun oluşturmayacağı forumda yazmıştı.

2. Ben kırmızı takımdaydım 3 kere kazandım gelmedi, nasıl iş anlamadım gitti

3. benım bu gemım 3 puanla nımeti aldı ama dier gemi 4 puanla nımeti hala alamadı nımet werildi yazmıslar bızım alyansda bıldıgım bnmle beraber 4 kısı daha war alamayan sea yıne sozunu tutamıcak anlasılan yarın son gun yarında olmazsa ümidi kesın para ile wercekri bokoru geç werdiler bunu wermemelerine şaşmamalı

4. nimetleri unutun beyler ilk 100 e girmek gerekiyomus ama bunu yazmadılar etkinlik açıklamasında sagolsunlar

5. evet 3 ünde yeşil takımda girdim ki hepsinde yeşil takım 1. olmuştu birinde de kırmızı takımda girdim.

6. bilmiom hatalar gecikmeler iyice arttı sonumuz hayrolsun valla

7. gerçekten öyle 1 hafta sonra okullar açılacak zaten haftada 2-3 anca girebilirim. cilalı tüfekte bitecek :S insanı iyice soğutuyorlar.

8. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

supporta bildiriniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.