Kristal Kafatası Etkinliği

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Jeckpot tarafından 8 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Jeckpot

Jeckpot User

Şimdi belli ki kimse anlamamış zaten adam akıllı anlatmadılar etkinliği saolsunlar. Ben de birkaç deneme sonrası öğrendim. Savaştığın ve veya sana sıkan kişinin kafatası 600 den azsa sen ona sıksan bile sana kafatası gelmez. senin sıktığın kişi de ki kafatası 600 den fazlaysa ancak oyle yagmalayabilirsin. Ancak şöyle bir durum var ki eğer sen deki kafatası onun kinden fazlaysa o senden her sıkışta senin ondan aldıgından daha çok kafatası alır. 600 den az kafatası varsa sıktığın kişi de onu yagmalayamazsın.Olay ele geçirme değil beyler her sıkışda kafatası alıyorsunuz. Eğer rakibinizin kafatası sayısı 600 den fazlaysa tabi. O yüzden kafatası kasmak istiyorsanız savastan uzak durun skull kesin...

2. Selam,

Uslubunuza dikkat edin. Sayın @ArmageddoN gereken ve yeterli açıklamayı yaptı. Neyi anlamadınız? Sizler bizleri çok kolay itham ediyorsunuz. Görevliye yukarıdan ne gelirse o paylaşılır. @ArmageddoN kendi kafasına göre paylaşım yapmıyor. Lütfen eleştirirken vicdanlı bir şekilde eleştirelim. Sizin ben test ettim anladım dediğiniz herşeyi zaten tek tek açıklamış.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.