KRİSTAL İHTİYACI

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Sanane_Halil tarafından 12 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bilindiği üzere bir çok oyuncunun kristale ihtiyacı var yetenekler 70 oldu ama alyansta soruyorum çoğu oyuncu 70 değil .Bir etkinlik olsun bol bol kristal kasalım ve yeteneğimizi 70 yapalım fikirlerinizi bekliyorum kolay gelsin...

2. Kartanesi

Kartanesi User

Haklsn karşim bencede olmalı :)

3. KIŞ ETKINLIGI OLDUKÇA KARLI KRİSTAL BAKIMINDAN SANDIK AÇMAYI DENEYİNİZ...

4. sandık açıyoz ama bize 50 bin kristal lazım kaç sandık yapar tahmin et bizim istediğimiz sistem kesip kristal yapmak ama sadece kristal yani sandık gibi kartal gözü mojo istemiyoruz ....

5. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Bol bol kristal verecek bir etkinlik beklemek yerine neden inci kasarak pazardan almayı denemiyorsunuz?

6. Efendim öncelikle şöyle söyleyeyim inciyi inanın zor kasıyoruz ayrıca savaşmaktan inci kalmıyor hep güllede gidiyor yanı savaşmadan inciyle kristal alsak tamam dicem ama inanın kristal alacak inci kalmıyor.hem kristal fiyatlarında pahalı ve pazarda da inci karşılığı pahalı.Biz oyuncular olarak yetenek yapmak istiyoruz .benim gemi 59 yetenek 60 yeteneğe 4 bin kristal istiyor ah şu savaşlar olmasa ayda 1 tane yetenek yaparım:)) İnanın kristale ihtiyacımız olmasa yazmam sadece benim değil çoğu oyuncu nun ihtiyacı var sizden istediğimiz üst mercilere bi iletseniz 2014 deki karlar eriyor etkinliğini aynısı yapalım diye bakın görün slipır kalmaz herkez kristal için vurur :))) hemde oyuncular olarak memnun kalırız tek isteğim bu kolay gelsin:))

7. Aynen kristale ihtiyacı olan arkadaşlar biraz destek alalım TS de sorduğum zaman kristale ihtiyacım var diyorsunuz yazılı hale geldiği zaman destek veren yok arkadaşlar burası fikir ve isteklerimizin olduğu yer çekinmeden yazalım isteklerimizi lütfen ve güncel tutalım kolay gelsin:))