KRİSTAL GÜNÜ ÇIKMASI

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ∂єяєвєуι-[C¤] tarafından 15 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Kristal Günü Çıksın mı ?

1. Evet, Çıkmalı.

94,1%
  2. Hayır, Çıkmasına gerek duymuyorum.

6,7%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. O yuzden indirim işinize yaramaz siz son yeteneği görmeden ddiğeri gelecek

2. İndirim yarar işimize :)) inci biriktirir indirim çıktığında harcayız inciyi:)))

3. niye yaramasız biriktirirz yetenek gününde alırız ne kadar indirim o kadar hızlı .D

SonRaund bunu beğendi.
  4. Kristal günü değilde ayda bir gün kristal kasabileceğimiz bir sistem atılsa olabilir

5. Özgürlük atılıyor zaten kristal kasılan ama 3 server 1 oldugundan kasamıyor.

SonRaund bunu beğendi.
  6. kardeşim ayarlıcaklar o zaman atılan npcyi eski sistemi bırakıcaklar . 3 server birleştirmesini biliyorlar . ama etkinliklere gelince yok .

7. Bunu forumu takip ediyor olsan bilirdir. Bunu programcılara ilettiler.

8. cenaze13

cenaze13 User

Kesinlikle sana katılıyorum :)

9. Konu Günceldir Arkadaşlar desteklerinizi bekliyorum.

SonRaund bunu beğendi.
  10. Güzel fikir; kesinlikle çıkmalı.

∂єяєвєуι-[C¤] bunu beğendi.
  11. Valla yetenek 43, ötesi de karanlık :) :)

12. Günceldir arkadaşlar cevaplarınızı ve oylarınızı bekliyorum.

13. OutLaw_07

OutLaw_07 User

destek lütfen

14. çAğRı

çAğRı User

kristalin ucuzlamasından ziyade yetek gününde yetenek açarken istenen kristal %15 daha az olabilir. bu sayede daha çok oyuncu faydalanır.ucuza krıstal alıyoruz zaten. etkınlıklerde kasıyoruz. pazar indrimi ws tanesi 185 inciye kadar düşüyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.