Kristal etkınlıgı ne zaman cıkıcak

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ≈ŞДNS≈MΣLΣĞİM≈C¤ tarafından 11 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba imparator taş keseleri en son çıkmasından itibaren 1 aydan uzun zaman oldu ayrıca +1000 altınlı gülleyle vuruş özel taşına sahip pet 2-3 aydır çıkmıyor bunlar gelsin artık yeniden

2. Arkadaşlar kristal etkınlıgını yanı buzlar eriyor etkınlıgı ne zaman cıkıcak bi bilgisi olan varsa yazabılırmı ıyı aksamlar ıyı oyunlar

丂ΐעλђ●ΐи☪ΐ bunu beğendi.
  3. 14 ocak cumartesi yerel saat ile 12 de :D

4. MusaSOW

MusaSOW User

hafta sonu baslamaz cuma beklıom ben

5. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Böyle bir bilgiyi biz bilmiyoruz siz nereden biliyorsunuz acaba? Daha duyurusu yapılmadı.

6. cuma ve cumartesi etkınlık baslatmaz seafight genelde sağdan soldan forumdan okudugunuz bilgilerle milleti umutlandırmayın sonra forum savas alanına donuyor neden etkınlık baslmadı diye :)

7. reswani02

reswani02 User

Nasıl bir etkinlik bu ?

8. geçen yıl o tarihte başladığı için öyle söyledim

9. MusaSOW

MusaSOW User

duzgun ve bol krıstal veren etkınlık olsunda pazartesı cıksın önemlı degıl :D

10. inşaallah. bakalım 4 gözle bekliyoruz

11. Cins

Cins User

Merhabalar yarın taş paketleri satışa sunulacaktır bilginize.

12. Bence fazla ümitlenmeyin bol kristalli geçeceğini zannetmiyorum geçen sene ben ümitlendim sonuç malum:)) onun için bekleyelim ve görelim inanın bol kristalli geçmesini bende isterim :)) ama ümidim yok...

13. bu ay neden gelmedi kale günü acaba

karagülle77 bunu beğendi.
  14. Selam,

Konunuzu ilgili kısıma açınız.

İyi Oyunlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.