kredi kartı ile satın alma

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve .уαρмαѕαктα∂єяℓєя. tarafından 24 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. benim sorum şu kredi kartı ile satın alım işlemi gerçekleştirdiğimizde telefona sms geliyormu.

2. evet geliyor bigpoınt tarafından hesabınıza örn.(150 tl yatırılmıştır) diye bilgi mesajı verilmektedir..

3. [SONDURAK]

[SONDURAK] User

s.a hayırlı bayramlar
    şayet kartınız 3d secure sistemi kapalıysa veya bigbond 3 d secure sistemini kullanmıyorsa gelmez ..çünki kullanırsa çok zaman kaybediyor para çekmek için sizden ve buda tabiki işine yaramıyor şirketin.....o yüzden gelmeyebilir bana gelmiyor senelerdir bu konu ile ilgili yazıştım fakat sonuç alamadım.k.kartımın 3 d si açık bankanın söyledigine göre karşı tarafın o sistemle çekim yapmadıgı içinde gelmiyor..yani bankaya bigbond istek yapması lazım...bana gelen cvp bankadan 3d secure olmayan siteler aracılığıyla işlem yapılırsa bankanın size mesaj gönderme gibi bir lüksü yok. onu siteye soracaksın neden 3d secure yok sende diye!

4. peki çok teşekkür ederim baya yardımcı oldunuz.

5. *_VAHİT_*

*_VAHİT_* User

kredi kartlarını nasıl siliyoruz acaba birde onu söylerseniz çok sevinirim

6. [SONDURAK]

[SONDURAK] User

s.a hayırlı cumalar kardeşim inci al kısmına girdiginde statü iptal var tıkla orayı orada kişisel bilgilerini silme var tıkla orayı silinsin teskl